מישהו יודע?

ROXSEN25

New member
מישהו יודע?

יש לי חבר צרפתי שגר בישראל ויש לו אזרחות ישראלית-וצרפתית רציתי לדעת לאן אני פונה ומה אנחנו צריכים לעשות במידה ואנחנו רוצים להתחתן והאם זה קל קשה?מורכב?במידה ואני ארצה לנסוע לאירופה איתו ולגור שם כמה זמן התהליך והאם יהיו לי זכויות וכל מה שקשור בזה אשמח לעזרה עצות או לינקים שקשורים באינפורמציה תודה רבה לכם:)

TrigATUSA

New member
להתחתן אפשר בכל מקום

חוץ מישראל, שם ניתן להתחתן רק אם אתם מאותה דת אחרי שהתחתנתם אתם יכולים לעבור לגור ביחד בכל מדינה באיחוד האירופי. בכל מדינה חוץ מצרפת זה יהיה פשוט למדי בצרפת יכול להיות קצת יותר מסובך

TrigATUSA

New member
אז מה בעצם את שואלת?

האם זה מורכב להתחתן? התשובה היא: לא בהצלחה

TrigATUSA

New member
איזה זכויות בדיוק?

הנישואים שלך לאזרח האיחוד מאפשרים לך: להתגורר בלא הגבלה _בחברת בן הזוג שלך_ בכל מדינה באיחוד מאפשרים לך לעבוד באופן חוקי זהו פחות או יותר בדיוק אותן "זכויות" שיש לכל מי שמהגר בתוך האיחוד אם את מתכוונת לפנסיה וביטוח סוציאלי - זכויות מהסוג הזה ניתנות בעיקבות תושבות ככה שבתור תושב חדש את לא זכאית לכלום במשך השנים, אם תעבדי ותשלמי מיסים תצברי זכויות סוציאליות

ROXSEN25

New member
אניי מתכוונת

לגור שם או בכל מקום באירופה ולעבוד בתור התחלה בעצם מה שאני שואלת, אם אני מתחתנת איתו בארץ אני יכולה לעבוד לאירופה בלי בעיות? כי לפי מה שאמרו לי אני צריכה להתחתן איתו בצרפת ולגור איתו שם בשביל לחיות באירופה אני רוצה לדעת אם אני מתחתנת איתו פה אם זה אפשרי שאני יחייה ויעבוד באירופה?

Nobilis

New member
תשובה

באופן כללי - את יכולה להתחתן איתו בארץ (אני מניח שמדובר על חתונה רשמית, קרי - דרך הרבנות), ולעבור לגור איתו באירופה. אם תספרי לנו על איזו מדינה אתם חושבים, נוכל להתייחס באורח פרטני.

stevie1

New member
לי נראה שהיא רוצה

להתחתן ולעבור לגור באירופה *בלעדיו*

TrigATUSA

New member
קראתי שוב ונראה לי שהבנת נכון

אז רק שיהיה ברור - אם התחתנת בארץ (או במקום אחר) עם אזרח אירופאי כל האפשרויות שיש לך לחיות באירופה מותנות בזה שהוא עבר איתך וחי איתך שם בלעדיו - אין לך שום סטטוס ושום זכות באירופה

למעלה