מישהו יודע מה קורה עם ה של נטי?
ד דפנושית New member 29/6/07 #2 ממ../images/Emo27.gif לא ות'אמת לא נראלי שהיא בעצמה יודעת... באחד הראיונות היא אמרה שהיא מתכוונת להוציא את האלבום עד סוף השנה (2007).. לנו נשאר רק להתפלל שאכן כך יהיה
ממ../images/Emo27.gif לא ות'אמת לא נראלי שהיא בעצמה יודעת... באחד הראיונות היא אמרה שהיא מתכוונת להוציא את האלבום עד סוף השנה (2007).. לנו נשאר רק להתפלל שאכן כך יהיה
S Spanic Rebelde New member 30/6/07 #4 באתר הרשמי שלה שמו חלק מהשיר החדש!!! כנסו ל WWW.NATALIAOREIRO.COM, קוראים לשיר SOLEDAD מדהים!!!
ד דפנושית New member 1/7/07 #5 נכון! שיר מקסים! היא שרה אותו גם בAL RITMO DEL TANGO חלק יותר ארוך ממה שיש באתר.. ( אני מקווה שזה יהיה בדיסק!
נכון! שיר מקסים! היא שרה אותו גם בAL RITMO DEL TANGO חלק יותר ארוך ממה שיש באתר.. ( אני מקווה שזה יהיה בדיסק!
ד דפנושית New member 1/7/07 #10 כן, אהה.. כבר אי אפשר לדעת :/ עברו 5 שנים (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) מאז שיצא הדיסק האחרון.. לא נראה לי שיזיז למישהו אם נחכה עוד שנה.. :/
כן, אהה.. כבר אי אפשר לדעת :/ עברו 5 שנים (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) מאז שיצא הדיסק האחרון.. לא נראה לי שיזיז למישהו אם נחכה עוד שנה.. :/