מישהו יודע? אם יש תחרות של הדירוג לאליפות צפון ביום שבת ה-23?
S shaililo New member 18/11/02 #1 מישהו יודע?../images/Emo60.gif אם יש תחרות של הדירוג לאליפות צפון ביום שבת ה-23?
פ פרסה New member 19/11/02 #2 בעקרון אמור להייות תשאלי את... טאורה המלך (דורון) היא מתאמנת בחוות עין המפרץ
ט טאורה המלך New member 20/11/02 #3 עוד אין דירוג לאליפות הצפון הגיע הלוח תחרויות לאורווה אזס אני אעתיק אותו ואשים אותו פה!
פ פרסה New member 20/11/02 #5 יש את הלוח הכללי ב... התאחדות הלאומית לספורט הרכיבה וב petnet (שזה הלוח שאני משתמשבו ותלוי אצלי בכל חדר בבית)
יש את הלוח הכללי ב... התאחדות הלאומית לספורט הרכיבה וב petnet (שזה הלוח שאני משתמשבו ותלוי אצלי בכל חדר בבית)
A angel457 New member 20/11/02 #7 נכון.. אבל תגידו..... איפה אני יכולה למצוא לוח תחרויות של החודש הבא (דצמבר)???
S shaililo New member 21/11/02 #8 באתר של ההתאחדות../images/Emo60.gif לא כתוב אף פעם תחרויות... הם בכלל לא מעדכנים
A angel457 New member 21/11/02 #9 נכוןן.. ודורון כנסיי פליזזזזז מתי תפרסמי את הלוח של החודש הבא... (אמרת שתשימי)... תודההההההההה............
נכוןן.. ודורון כנסיי פליזזזזז מתי תפרסמי את הלוח של החודש הבא... (אמרת שתשימי)... תודההההההההה............