מישהו יודע

angel202

New member
מישהו יודע ../images/Emo39.gif

איזה סוג עבודות מציעים בלשכה?

אני יודעת

לי אישית הציעו עבודה במאפיה ובאבטחה.... הם מציעים עבודות מגעילות מתוך הנחה שאת צעירה ויכולה לעשות הכל.. במכבסות,מפעלים אבטחה וכאלה קיצור ללכת רק אם אין שום ברירה אחרת...

angel202

New member
אם לא בא לי על אבטחה נניח ...

מה אני יכולה לומר להם...

זה הקטע

את צריכה למצוא תירוץ ממש טוב כדי שהם יבינו שאת לא יכולה לעבוד בעבודה הזאת...אם לא את נקראת סרבנית עבודה...

עוד משהו

יש כאלה שאומרים לקחת את ההפניה וללכת לראיון ולעשות רושם מש גרוע שפשוט לא ירצו לקחת אותך... אבל זה תלוי בך ובכישרון משחק שלך..:)

angel202

New member
אם אני אומר שאני

מפחדת להיות מאבטחת זה נקרא סרבנית?

את יכולה לנסות..

דבר ראשון לא בטוח במאה אחוזים שיתנו לך אבטחה אבל אם כן את יכולה להגיד שת מפחדת מנשק או משהו ושאת ממש לא תהיי בטוחה בעצמך בעבודה כזו..

angel202

New member
נניח ואני סרבנית עבודה

לכמה זמן זה תקף? אני יכולה לבקש קורס ? ולהתעקש במקביל לא לקחת שום עבודה אלא אם כן יש לי קורס?

תראי

אני לא כ"כ מבינה בזה...אבל את נקראת סרבנית עבודה עד שאת מוכנה לקחת עבודה כלשהיא או קורס אני חושבת את יכולה לבקש קורס אבל אם הוא נפתח רק עוד חודש נגיד אני לא יודעת אם ייתנו לך כסף בינתיים כי בזמן הקורס את כבר מקבלת את ה70 יום שמגיע לך...

Big Air

New member
אם את מבקשת קורס- עד מועד הקורס

את או תקבלי אבטלה או שימצאו לך עבודה. כמה שזה נשמע אדיוטי שיתנו לך עבודה לחודש (אם לדוגמא הקורס מתחיל חודש אחרי שאישרו לך אותו) את תהיי חייבת לעבוד

למעלה