מישהו יודע

BecKiY

New member
מישהו יודע../images/Emo12.gif

מאיפה השיר "כל יום" שאביתר שר עם יהלי סובול (יותר נכון- אביתר
שר ויהלי מלווה אותו בבית השני), ונדמה לי שצורף כתב והלחין?? וגם השיר "משהו בה", שגם אותו אני חושבת שאביתר שר עם יהלי?? מאיפה הם צצו? מאיזה אלבום, ומתי???

Saffron

New member
שניהם נמצאים באלבום "30"

שהוא פרויקט של שגיא צורף ואלעד כהן, שיצא בשנה שעברה. אביתר משתתף שם בשירים נוספים. כאן אפשר למצוא פרטים נוספים.

TEENAGER1

New member
ואני אוסיף

שלדעתי זה אלבום מצוין
אפילו בלי קשר לאביתר, ממש כיף לשמוע אותו. צמד מוכשר. אגב, ב"כל יום" גם אורן ברזילי שר (בהופעות של 30 הוא "החליף" את אביתר בשירים הרלוונטיים). וב"משהו בה" אכן אביתר ויהלי.

../images/Emo45.gif אכן אלבום חביב ביותר ../images/Emo13.gif

עדיין לא באמת ברור לי מה מלאני פרס עושה שם בתור זמרת אבל היא כבר מוציאה אלבום משלה מסתבר אז אני אשתוק
יש יותר מדי זמרות שאני לא מצליחה להבין איך ולמה הן הגיעו למצב הזה אז כנראה שהבעיה אצלי..

TEENAGER1

New member
עזבי זמרת

נכון שמלאני פרס זה השילוב הכי מוזר בעולם של שם ושם משפחה?

מישהו יודע ../images/Emo12.gif 2

איך אני משיגה את "דרך" של מוש עם אביתר? למישהו יש כאן והוא יהיה נחמד ממש, וישלח לי ? זה ממש יעשה לי את הבוקר ואני מתנצלת אם זה נוגד את חוקי הפורום או משהו כזה, אם כן, מנהלות יקרות! אתן תמחקו אותי בעדינות. בבקשה בבקשה
... [נופר, שמאותגרת נורא בכל מה שקשור במחשב שלה ולא הצליחה לשמור את הביצוע מהאתר כמו שאיזה מר בחור הסביר פה בזמנו.]

BecKiY

New member
../images/Emo13.gif

תשלחי לי מסר עם מס' אייסיקיו, ואני אעשה לך את אחה"צ

BecKiY

New member
בכייףף

אם תשלחי לי מספר אייסיקיו ותפסיקי לקרוא לי "אתה"...

עצמתי עיניים בשקט..../images/Emo196.gif

אגב, אם ב"מנהלות" התכוונת גם אליי אז הבהרה- אני מנהלת את פורום מאיר בנאי. הפורום הזה הוא בבעלותה של מיכל, אני רק מחליפה אותה בשעות הצורך.. בימים כתיקונם אין לי כאן כל קשר לניהול
וזה גם אמור לנחם אותך כי אם הייתי מנהלת כאן הדיון הזה לא היה נשאר על גבי הפורום
(סתם נו, אני די פנאטית של זכויות יוצרים
)

TEENAGER1

New member
אין לך כל קשר לניהול? ../images/Emo3.gif הגזמת!

ולגבי ההודעה, דווקא הפעם נראה לי שאין כאן בעיה, הרי זה היה באתר הרשמי של מוש - אני מניחה שאביתר נתן את רשותו לכך.

itoosh2

New member
אז זה גם יהיה בסדר...

אם היא תשים כאן קישור להורדת השיר? אם כן, אז תעלו את השיר לכאן: www.yousendit.com ואז תשימו את הקישור בפורום... תודה

דיקטטורית? ../images/Emo12.gif

מאמי, תודה על המחמאה, אבל אני חושבת שאנחנו צריכות שיחה לגבי מה מותר ומה אסור להגיד לי..

את הכוונה הבנתי.. ../images/Emo3.gif

ומה רע במאמי?
(חוץ מהעובדה שמירי מסיקה קופצת אוטומטית לראש..
)

למעלה