מישהו יודע.... איפה אפשר למצוא חולצות או כל מיני דברים..(אביזרים וכ´ו...) של סאם??
ח חMודה New member 16/1/03 #1 מישהו יודע....../images/Emo12.gif איפה אפשר למצוא חולצות או כל מיני דברים..(אביזרים וכ´ו...) של סאם??
מישהו יודע....../images/Emo12.gif איפה אפשר למצוא חולצות או כל מיני דברים..(אביזרים וכ´ו...) של סאם??
T The Puppet Master New member 17/1/03 #2 חולצה של סאם 41 ....../images/Emo70.gif אפשר להשיג בחנות בדיזינגוף סנטר בתל אביב חנות בשם תומר דיזינגוף סנטר מול שער 5.......
חולצה של סאם 41 ....../images/Emo70.gif אפשר להשיג בחנות בדיזינגוף סנטר בתל אביב חנות בשם תומר דיזינגוף סנטר מול שער 5.......
T The Puppet Master New member 17/1/03 #6 פוסטרים../images/Emo70.gif אני אישית הזמתי דרך חבר שלי מהתיכון שאבא שלו מייבא פוסטרים....: אני אשאל אותו דרך איפה אפשר להשיג עוד ואיך בדיוק...... יש לי פוסטר דיי גדול של סאם 41 בצבע מאחורי כזה קיר מלא קישקושים של שחור לבן
פוסטרים../images/Emo70.gif אני אישית הזמתי דרך חבר שלי מהתיכון שאבא שלו מייבא פוסטרים....: אני אשאל אותו דרך איפה אפשר להשיג עוד ואיך בדיוק...... יש לי פוסטר דיי גדול של סאם 41 בצבע מאחורי כזה קיר מלא קישקושים של שחור לבן
N NiKi†a New member 17/1/03 #5 פשש..אתה ממש שולט../images/Emo47.gif ממש זוכר איפה זה ואיזו חנות...פששש...כל הכבוד
T Tapuhi New member 17/1/03 #9 גמני ../images/Emo47.gif אני גם יודעת איפה זה *נדחפת*, אבל יש לי סיבה לפחות
T Tapuhi New member 17/1/03 #8 הייתי שם יש שם מבחר ענק של חולצות ממש יפות... ועגילים ושטויות כאלו מגניבות חנות ממש יפה לא רק לפריקונים
הייתי שם יש שם מבחר ענק של חולצות ממש יפות... ועגילים ושטויות כאלו מגניבות חנות ממש יפה לא רק לפריקונים