מישהו יודע מישהו יודע כמה קנו את האלבום BAD
I i love MJ New member 20/4/02 #3 אוף........ ../images/Emo2.gif זה נמאס לי , כל הודעה צריך תמונה בקשר לשאלה ( ), אין לי מושג ולא לשכוח בעוד 9 ימים יש לי יום הולדת 16 ~אורית´וש~
אוף........ ../images/Emo2.gif זה נמאס לי , כל הודעה צריך תמונה בקשר לשאלה ( ), אין לי מושג ולא לשכוח בעוד 9 ימים יש לי יום הולדת 16 ~אורית´וש~
I i love MJ New member 20/4/02 #7 רוצים לעשות ש-מ-ח../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif תתחילו לפוצץ את ההודעות באיקונים זה כיף וזה גם ציבעוני וזה ישמח את מייק ~אז קדימה~ ~אורית´וש~
רוצים לעשות ש-מ-ח../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif תתחילו לפוצץ את ההודעות באיקונים זה כיף וזה גם ציבעוני וזה ישמח את מייק ~אז קדימה~ ~אורית´וש~
T Thriller New member 21/4/02 #8 Bad מכר 26 מיליון עותקים בכל רחבי העולם. כנראה ש 11 מיליון עותקים זה רק בארצות הברית. Bad הוא אלבום המוסיקה השני הנמכר ביותר בכל הזמנים.
Bad מכר 26 מיליון עותקים בכל רחבי העולם. כנראה ש 11 מיליון עותקים זה רק בארצות הברית. Bad הוא אלבום המוסיקה השני הנמכר ביותר בכל הזמנים.