מישהו יודע מתי

תמיד זה ביום שישי האחרון בחודש

אם כך - השבוע

"עונג שבת" בשישי הקרוב 24.2.06

אכן נפגשים בשישי הקרוב ל"עונג שבת" - חגיגה של ריקודי נוסטלגיה וארץ ישראל. איתנו כתמיד מיטב היוצרים הוותיקים איתם נרקוד את ריקודיהם היפים, ומדריכים ורוקדים מכל הארץ. נתחיל בשעה 16:30 עם ריקודי זוגות, והחל מהשעה 17:00 המשך הרקדה - מעגלים, זוגות, דבקות, עמים ושורות עד חצות ועוד. בשעה 19:30 אתנחתא לקבלת שבת - שרים, מנגנים ומספרים עם הכשרונות הביתיים שלנו. אתם מוזמנים להביא כלי נגינה שונים ולהצטרף אלינו לחגיגה. נשמח לראותכם, יאיר בינו 050-7296922

תלתלים8

New member
שאלות בנוגע להרקדה בגניגר

האם מדובר בהרקדת נוסטלגיה בלבד? אני רוקדת די חדשה ומכירה בעיקר את הריקודים החדשים, אם מדובר בהרקדת נוסטלגיה אני חוששת שאני לא אמצא את מקומי. ושאלה נוספת, האם יש סיכוי למצוא שם פרטנר לריקודי הזוגות או שרוב הרוקדים מגיעים זוגות זוגות?

הרקדה חדשה בגניגר בימי שני

ברצוני לידע את כל רוקדי הצפון שמתקיימת הרקדה בכל יום שני באופן קבוע בחדר האוכל של קבוץ גניגר החל מהשעה 20:30 והרפרטואר מאוד מגוון של ישנים ואמצע הדרך הכוונה לריקודים שנרקדים ואלה שהספקנו לשכוח ולא מספקים לרקוד אותם בהרקדות הרגילות.ובנוסף השבוע כמו בכל יום שישי האחרון של החודש מתקיים "עונג שבת" בהשתתפות כל היוצרים הותיקים והרקדה שכולה מתבססת על הנוסטלגיה וריקודי ארץ ישראל היפה.ההרקדה נמשכת עד אחרי חצות ועוד כשבאמצע יש הפסקה של קבלת שבת עם שירה ונגינה נשמח לראותכם אינו במעגל

nirbo

New member
תיקון טעות

היום בשעה 20:30 מתקיימת הרקדה של ריקודי אמצע הדרך בקבוץ גניגר בחדר אוכל כל תושבי עמק יזרעאל והצפון מוזמנים.

nirbo

New member
אין מילים בפינו

ההרקדה אמש בגניגר בניצוחו של יאיר בינו הייתה משגעת,יאיר חזר איתנו על שני ריקודי זוגות מהממים אחד של אבי פרץ-זה בזו נביט והשני של ישראל שיקר זוהי יפו. כל כך נהנתי מהרפרטואר המיוחד של יאיר בינו והבטחתי שחזור שנית אל החוג בגניגר בשורות טובות

למעלה