מישהו יודע מתי חמי חוזר?

Oyster Girl

New member
בוא נעשה חשבון

אם הוא המריא מכאן ב29 בנובמבר ואמר שהוא יחזור בעוד שלושה חודשים
........ כנראה שהוא יהיה כאן בסוף פברואר תחילת מרץ. מי יודע, אולי אפילו ביומולדת שלך.

Oyster Girl

New member
אני בטוחה שלכולם פה הוא חסר...

אין מה לעשות, רק לכבד את זה ולהמתין בסבלנות..

לא אמרתי שלא

ואני אכן ממתין בסבלנות, רק רציתי לדעת אם יש סיכוי שהוא יוםיע ביומולדת שלי. היה יכול להיות מגניב...

Oyster Girl

New member
לא אמרתי שאמרת שלא../images/Emo3.gif

אין מצב שתכתוב הודעה בלי איכשהו לגרום לי לצאת לא בסדר

אני לא מנסה לגרום לך לצאת לא בסדר,

זה פשוט שאת כאילו תוקפת אותי תמיד... אם לא אמרת שאמרתי, (זה מבלבל), למה ציינת שצריך לכבד את זה? מה אני עושה עד עכשיו? מכין אופניים כדי להקים מאהל בשדה תעופה עד שהוא יחזור:S?

A t z a

New member
נועם../images/Emo80.gif

אני לא באה לתקוף אותך רק כי זאת מיכל (ורק כי זה אתה), אבל להגיד "רק לכבד את זה ולהמתין בסבלנות" זה לא נשמע כמו תקיפה נגדך, זה נשמע כמו סוג של פנייה לכל הפורום. למה אתה לוקח את זה בצורה השלילית? היא אמרה את זה בכלליות ולא לך ספציפית כי עשית משהו רע. היא יצאה בסדר גמור... אז די...

A t z a

New member
נכון מאוד../images/Emo9.gifואני תוהה,../images/Emo80.gif

מתי אתה תלמד להגיב בבגרות ולהפסיק להיות דרמה קווין ילדותית?

Oyster Girl

New member
פשוט תפסיק לחשוב שכולם נגדך

ובמיוחד שאני נגדך / תוקפת אותך. זה ממש לא נכון וממש מטריד כשמנסים לדבר איתך. גם התגובה של דנה ממש לא הייתה נגדך, אז באמת דיי.

ordoron

New member
ואני חושב..

ש א.הדיון הזה היה צריך לעבור עוד מתחילתו לפרטי/מסנג'ר... ב.עשיתם דרמה ממשהו קטן לאללה,שניכם דרמה קווין...

Oyster Girl

New member
אני לא חושבת שאני דרמטית או מגזימה

בסך הכל ניסיתי להבהיר לו שאני לא נגדו ושחאלס עם ההרגשה הזאת כי היא חסרת כל בסיס, אבל כנראה שזה בלתי אפשרי. ואכן, דברים נוספים בנושא יתקבלו אצלי במסרים בשמחה.

Lady In Blues

New member
כמה שיותר מהר, אני מקווה ../images/Emo3.gif

"אביב" זה תיאור זמן גמיש...

למעלה