מישהו יודע משהו על...

מישהו יודע משהו על...

מכשיר כזה שעוזר להכניס את הפרפרית אבל בפרפרית של ה45 מעלות... כמו המכשיר הזה שמכניס את הפרפרית של ה90 מעלות... מישהו יודע למה אני מתכוונת? בכול מקרה אני רוצה אחד כזה איתי...אז.... מישהו יודע איפה אני יכולה להשיג אותו? ואם זה עולה כסף??...

לזר

New member
כמובן, הביטי באתר שלי וראי את

המחדיר. מאגנטק נאמר לי, שהמחדיר יכנס לארץ החל מהרגע שבו כל הקנולות (הפרפריות) יהיו שחורות. ראי את הכוונה בסוף הדף אפשר לצלצל לאגנטק ולבקש את המכשיר

לזר

New member
אין בעיה, האתר שלי מופיע בכניסה

לפורום דרך תפוז. אין בעיה. מה שלומך? למה תירצי את המכשיר להחדרהת הקנולה? בגלל החשש מכאבים, או חשש לחוסר מיומנות בהחדרה? סה"כ זה ממש רעיון טוב להשתמש במכשיר וזה מאוד מקל על שלב ההכנסה של בקנולה. אני בעד השימוש, בהלחט כן.

אני לא פוחדת...

יש לי משאבה כבר כמעט קרוב לשנתיים... אני פשוט סובלת מכאבים... אני משתמשת במשחה "אמלה", זה משחה מרדימה, אבל שהיא נגמרת...אני צריכה משהו שיפחית את הכאב, מבין?

לזר

New member
מבין, כמובן. יש לי גם עצה עבורך

עדיף לקחת ביד קוביית קרח ולשפשף את המקוף טרם החדרה. בחורף קצת לא נאים, אבל תמיד זמין. נסי תגידי מה המצב, בסדר?

לזר

New member
כמובן שכן

איזה גליריות? ועל איזה תמונות את מדברת? אני שואל, כי ברגע זה אני עסוק בהקמת אתר עם תמונות מההובי שלי, בלי קשר לסוכרת, כמובן. לזר

נכון איפה שיש את כול...

הקישורים, והמאמרים... אז יש שם גם מקום לגלריות...לתמונות... אני רוצה להוסיף כמה, בכול מקרה תודה לך!

למעלה