מישהו יודע/מכיר

מישהו יודע/מכיר

על מקום שאפשר ללמוד בו אומנות לחימה נפרדת, לבנות באיזור המרכז? ואל. (נואשת)

המצב באמת קשה

אני וארוסתי חיפשנו לפני כמה שבועות פה בפורום, ולמעט טאי צ´י, לא הצלחנו למצוא כלום. הדרך היחידה היא להקים קבוצה. את מכירה מורה שמוכנה לאמן קבוצה כזו? מה לגבי מקום שאפשר להתאמן בו? יש לך לדעתי עוד מתאמנת אחת (DTK) שתשמח להצטרף... תשאלי חברות, תנסי לארגן קבוצה.

אני דווקא מכירה מאמן.

שיכול לאמן קבוצה כזאתי.. דיברתי עם המאמן שלי והוא אמר שהוא ניסה פעם לארגן , אבל בסך הכל אם יהיו בנות מאיזור המרכז אז די בטוח שהוא "יתרום" מאמן. אין לי חברות מאיזור המרכז, כי אני לומדת באיזור הזה.. כעיקרון, מספיק שיהיו 5 בנות (ככה אנחנו היינו בהתחלה).. ואל. (נואשת מתמיד..) דרך אגב, למה ארוסתך רוצה להתאמן רק בקבוצה של בנות?

bachar chaim

New member
מישהוא יודע או מכיר

לולנטיין שלום! אני לא מאמין שאת תמצאי איזהשהוא מכון שבו הבנות מתאמנות בנפרד, אין בשום מקום דבר כזה , תמיד הקבוצות מעורבות וזה לפי דעתי המקצועית הרבה יותר יעיל בלימוד קארט או כל אומנות לחימה אחרת. אני מציע לך להתחיל להתאמן בקבוצה מעורבת ולאחר מכן תחווי את דעתך בנדון. בתקווה שעזרתי לך ואת אפילו בטפה. חיים בכר , בכר קארטה דו ישראל ז´בוטינסקי 16 פ"ת. נ נייד- 052/470016 טל´ 03/9318222

WhiteBear

New member
יש ויש... קיראי הלאה אם את סקרנית:

3 מילים לי בשבילך "המרכז (1) הישראלי (2) לטאי-צ´י (3). כל הקבוצות שם הם בניפרד בין בנים בנות. ליצירת קשר תיכנסי ל: www.taichi-chuan.com ויש שם קישור לאתר הישראלי ופרטים וטלפונים והכול. לגבי כל באי הפורום ששואלים את עצמם "למה לעשות הפרדה בין נשים לגברים?" - אני שאלתי בזמנו את אותה השאלה את דויד כפרי. ואני ישאיר את התשובה (המעולה ומאד מספקת לטעמי) לו. בכפה מורמת, הדוב הלבן.

לידיעת שניכם.

א. אני התאמנתי עד עכשיו בקבוצה מעורבת. אני רוצה לעבור לקבוצה נפרדת מטעמי דת. ב. יש קבוצות נפרדות, בטייקוואנדו בירושלים למשל. ג. טאי צ´י לא מעניין אותי. אני צריכה משהו יותר איטנסיבי. תודה. ואל.

WhiteBear

New member
ניסיון אחרון...

יכול להיות שווה לך לבדוק אם יש שיעורי יו-הו נשים במרכז. (אני די בטוח שיש). ותבדקי אם זה מספיק אינטנסיבי בשבילך... (נימה מיתגרה
)

כן, סוף כל סוף זכרתי לבדוק

מועדון מכבי רעננה, רח´ מכבי 50 רעננה. טאקוונדו - קבוצת בנות דתיות נפרדת. טלפונים: 09-7460896 09-7425387

את/ה רציני/ת?????

אני מכירה את ג´סיקה, היא באה למועדון בכפ"ס לפעמים. מוזר שהמאמן שלי לא סיפר לי על זה. בכל אופן, המון תודות, אני יברר על זה. ואל.

למעלה