מישהו יודע מי זה?

nadav1232

New member
מישהו יודע מי זה?

מישהו יודע מי זה ג'ימי הרמילו? (עכשיו אני רואה את הפרקים של ערוץ 2 וכתוב בכוכבים אורחים שמישהו שקוראים לו ג'ימי הרמילו משתתף).

איך ברח לך השם?! איך?!

אני ואחותי קוראות לסדרה "קלאודיו"... "רעות, ראית היום קלאודיו? מה היה?" מה ז"א ברח לי השם?!?!? חוצפה!

X יו יו S

New member
שולחת לך מסר

אגב בגלל זה הצחקת אותי שאמרת להם אם קשה להם להיות נחמדים:)

nadav1232

New member
זוכרים בפרקים של ההתחלה ש

נינט באה לישון אצל מיקי בפעם הראשונה? אז הבית של מיקי היה מבולגן בגלל איזה ג'ימי אחד שגר אצלה וחשבתי שהג'ימי הזה זה ג'ימי הרמילו חחח

X יו יו S

New member
שאלות ../images/Emo58.gifלמי שלא ראה 1,2

אממ אני תמיד נזכרת בקטעים שאני רוצה לראות (בש"חים) ואני פשוט לא זוכרת מתי הם צריכים להיות שאלות על העונה 1 1 מהו מספר הפרק ששי גבסו מתארח? 2 מספר הפרק שעושים הערב לכבוד רובי אביב (שאלתי פעם ושכחתי מה אמרתם לי
)? 3 היה כבר את הפרק שזוהר מגיע לקרית גת ושר "שימי נר על החלון"? 4 מתי הפרק שנינט חוזרת לקרית גת ויש את ברקע את השיר האור בחיי ובאותו זמן בכיתה מצטלמים לפרסומות של הכוכבים של ירדנה ("באו לראות היום את הכוכבים של מחר) שאלות על העונה 2 1 מהו מספר הפרק שגבעון חוזר?(הכוונה יותר לפרק שהוא הופך לרוברטה מאשר הפרק שמראים אותו בסוף הפרק רואה את נועה בטלויזיה)) 2 מישהו אולי זוכר באיזה פרק היה את הקטע שרוני אומר לשירי מימון "בשבילנו תמיד תהיי מספר 2" 3 מתי הפרק שרואים את הראיון של זוהר אצל דנה? תודה מראש

shirush3

New member
הנה חלק מהתשובות../images/Emo3.gif../images/Emo58.gif../images/Emo1.gif

1. אין לי מושג זה נראה לי בסביבות פרק 70+ או 80+ למרות שזה היה לפני שנינט וזוהר חזרו אני חושבת 2.פרק 36
3.פרק 47 אני חושבת או 41(איזה פרקים קרובים), אבל משהו בסביבות ה40
4.הפרק הזה צריך להיות אמ... נמנמנמנ פרק 37 הם רבים פרק 38 היא רבה עם מיקי בטח פרק 39 (בכל מקרה תראי גם את 38 וגם את 40:)) טוב לעונה השניה אני בעצמי לא זוכרת

X יו יו S

New member
חחחחחחח

דבר ראשון כל הכבוד לך
שבתור סנילית את זוכרת דברים מעונה הראשונה ולא מעונה השנייה
ותודה על התשובות יש לי עוד מלא זמן לרוב הקטעים :)

עונה 2 שאלה 2../images/Emo58.gif

זה הפרק שאחרי הפרק של הלקט שעשו למיקי ונינט מסאז'....זה היה הפרק עם המוזיקה המעצבנת הזאת אם אני לא טועה...שרוני אמר את זה בטלפון ואז פריץ בא והוא אמר לו שאין חתונה ואז זוהר בא ושמע את זה וכשהוא חזר לבת שבע ביץ' אז נינט רצתה לדבר איתו והכל כי היא גילתה שהיא בהריון והוא התעצבן עליה ולא רצה.....זה היה פרק 83 חחח את כל הסיפור סיפרתי עכשיו בשביל להיזכר

X יו יו S

New member
אוי את גדולה ../images/Emo47.gif

חשבתי שאף אחד לא יזכור כי זה קטע קשה תודה ענקיתתתתתתתתתתתתתת

למעלה