מישהו יודע מה זה????? מישהו יודע מה זה הכלי הזה ולמה הוא משמש?
מ מגנדוד1 New member 30/3/14 #2 כלי לשתיית מאטה כלי לשתיית מאטה, משקה דוחה של דרום אמריקאיים...(לא להעלב יש לכם אחלה אסאדו..)
P powo New member 30/3/14 #4 במקרה.אבל באמת במקרה יש לי מבחר קטן של כוסות למטה.זה בהחלט תה מר מאד. שבעיקר הארגניטינאים נהנים למצוץ אותו עם הקשית .ראיתי אוספים יפיפים בנושא
במקרה.אבל באמת במקרה יש לי מבחר קטן של כוסות למטה.זה בהחלט תה מר מאד. שבעיקר הארגניטינאים נהנים למצוץ אותו עם הקשית .ראיתי אוספים יפיפים בנושא
Y yovel6 New member 30/3/14 #7 איפה אפשר לקנות עלים כאלה באזור ת"א? לא הכי קשור לפורום הזה אבל מישהו יודע איפה אפשר לקנות על העלים האלו באזור תל אביב? אני ממש רוצה לנסות את המשקה הזה.
איפה אפשר לקנות עלים כאלה באזור ת"א? לא הכי קשור לפורום הזה אבל מישהו יודע איפה אפשר לקנות על העלים האלו באזור תל אביב? אני ממש רוצה לנסות את המשקה הזה.
ב בואו עננים New member 31/3/14 #8 איפה קונים עלי מטה בתל אביב.. אין לי מושג אבל, ברמת הגולן ניתן לקנות בכל מקום. התושבים הדרוזים, אימצו , משום מה את המטה- למשקה לאומי... אני ניסיתי כמה פעמים ו-לא ממש התלהבתי, בעצם ממש לא התלהבתי...
איפה קונים עלי מטה בתל אביב.. אין לי מושג אבל, ברמת הגולן ניתן לקנות בכל מקום. התושבים הדרוזים, אימצו , משום מה את המטה- למשקה לאומי... אני ניסיתי כמה פעמים ו-לא ממש התלהבתי, בעצם ממש לא התלהבתי...
M miny1 New member 31/3/14 #10 קויה ובומבה הקויה היא הכוס לשתיית מטה והבומבה זה קש ממתכת שדרכו שותים.