מישהו יודע מה זה הדיסק הזה
R Rוית New member 7/6/02 #2 אלניס.. עם גשר בשיניים../images/Emo35.gif מסתבר שכן... זה גשר שקוף כזה שרואים רק את החוט טיל.. (או איך שלא קוראים לזה, אני לא מבינה בגשרים, סורי) תסתכלו טוב...
אלניס.. עם גשר בשיניים../images/Emo35.gif מסתבר שכן... זה גשר שקוף כזה שרואים רק את החוט טיל.. (או איך שלא קוראים לזה, אני לא מבינה בגשרים, סורי) תסתכלו טוב...
R Rוית New member 7/6/02 #3 הורדות סירטונם של אלאניס.. לי לא עבדה ש-ו-ם הורדה, אבל, בתקווה שלכם כן יעבוד- הנה הלינק..
A AdiBaba New member 8/6/02 #4 הדיסק הזה הוא בוטלג ועד לא מזמן היה אפשר להוריד את ההופעה הזאת מאיזה שרת פרטי. היא מלונדון והאיכות לא מדהימה.
הדיסק הזה הוא בוטלג ועד לא מזמן היה אפשר להוריד את ההופעה הזאת מאיזה שרת פרטי. היא מלונדון והאיכות לא מדהימה.
U UnderLittleJunkie New member 8/6/02 #5 תודה!!!!!!!! אהל גם לי לא עבד כלום! וזה גשר? לא נראה לי ........
T Tabasco New member 9/6/02 #6 גשר לונדון מתמוטט ../images/Emo108.gif זה לא גשר, זה פלטה... גם לחברה טובה שלי יש כזה ו... חוט טיל? פחחחחחחח..... :-} ענק!!!!
גשר לונדון מתמוטט ../images/Emo108.gif זה לא גשר, זה פלטה... גם לחברה טובה שלי יש כזה ו... חוט טיל? פחחחחחחח..... :-} ענק!!!!
R Rוית New member 9/6/02 #8 אוקי, אני משחררת התנצלות רשמית../images/Emo140.gif לכל בעלי הגשר\פלטה: סליחה על ה"חוט טיל" קבלו ביטול רישמי! היי, אפילו לי היתה פלטה, אכן כן (לבשתי אותה-לא, אבל זה לא רלוונטי... ) סליחה, סליחה,סליחה, זו כנראה היתה עוד אחת מהprecious illusions שלי...
אוקי, אני משחררת התנצלות רשמית../images/Emo140.gif לכל בעלי הגשר\פלטה: סליחה על ה"חוט טיל" קבלו ביטול רישמי! היי, אפילו לי היתה פלטה, אכן כן (לבשתי אותה-לא, אבל זה לא רלוונטי... ) סליחה, סליחה,סליחה, זו כנראה היתה עוד אחת מהprecious illusions שלי...
T Tabasco New member 9/6/02 #9 פחחחח.... ../images/Emo108.gif לבשת אותה? ממתי לובשים פלטה??? תסלחי לי על הרשעות... פשוט היום הייתה לי מתכונת בלשון אז אני עדיין קצת היי בכל אופן אני אכשל בה, אז תגידי לבשתי כמה שאת רוצה
פחחחח.... ../images/Emo108.gif לבשת אותה? ממתי לובשים פלטה??? תסלחי לי על הרשעות... פשוט היום הייתה לי מתכונת בלשון אז אני עדיין קצת היי בכל אופן אני אכשל בה, אז תגידי לבשתי כמה שאת רוצה