מישהו יודע מה זה HELDUP או משהו כזה

מישהו יודע מה זה HELDUP או משהו כזה

אין לי שמץ מה זה אבל זו תוכנה או משהו שאמורה לעשות אינטגרציה . חיפשתי ב - GOOGLE וזה נותן לי תוכנה שמאפשרת לשים חלון אחד בצורה קבועה מעל לכולם וזה לא מה שאני אמור למצוא אפילו ממש לא .. אשמח לתגובה תודה מראש אני.

H N 1

New member
אבל...

תודה ש HELDUP זה שם חזק...

Great Blue

New member
LDAP- אם אני זוכר נכון זהו Service

שרץ על שרתי Exchange ומאפשר התממשקות אליהם ממערכות אחרות למטרות שונות כמו Login או Export וכו'...

antidot

New member
הםםם

זה שexchange משתמש בLDAP זה כמובן נכון, אבל LDAP הוא הרבה מעבר לשירות של exchange. למעשה מדובר בdirectory service - שירות ספריה בעל היררכיה שמאפשר לשמור אובייקטים ומידע עליהם בצורה שהיא אופטימלית לקריאה. במידה מסויימת ניתן לעשות הקבלה עם שרת SQL - יש לך יכולת לשמור מידע בשרת ויש פרוטוקול שבעזרתו ניתן לגשת/לשנות/לעדכן נתונים. נכון להיום הרבה מערכות הפעלה משתמשות בשירותי LDAP כספרית משתמשים (ולא רק). דוגמאות הכי נפוצות הן: חלונות 2000 server ומעלה עם Active Directory Novell עם הeDirectory בעולם הלינוקס נהוג להשתמש בOpenLDAP דוגמאות נוספות לשימוש בLDAP: - ניתן לשמור את ההגדרות של השירותים הבאים בLDAP: * שרת Bind * שרתי sendmail או postfix * שירותים כמו spam assasin יודעים לעבוד מול LDAP כאשר עבור כל משתמש ניתן לקבוע הגדרות שונות עבור השירות והרשימה ארוכה...

למעלה