מישהו יודע מה הגובה של הראל? דחוףףף
ר רעותתתת1 New member 6/5/05 #4 חחחחחחחח כןן אבל כאילו 1.75 זה גובה ממוצע לגבר..נראה לי אבל הוא יותר גבוה מאמא שלי וגם ליאת אמרה שהיא 1.74 והוא עובר אותה.. אבל אני מעדיפה אותו גמד שמן!!! האמת שלפעמים הוא נראה בן 17 בערך
חחחחחחחח כןן אבל כאילו 1.75 זה גובה ממוצע לגבר..נראה לי אבל הוא יותר גבוה מאמא שלי וגם ליאת אמרה שהיא 1.74 והוא עובר אותה.. אבל אני מעדיפה אותו גמד שמן!!! האמת שלפעמים הוא נראה בן 17 בערך
V vered pop New member 7/5/05 #5 הראל יותר גבוה ממני :| הלם :| חשבתי שאני משהו כמו 1.75 , עכשיו הסתכלתי על תמונות שלי עם הראל ויבלהההההה הבן אדם עובר אותי :| ותמיד חשבתי שאני גוליבר לידו פחחח
הראל יותר גבוה ממני :| הלם :| חשבתי שאני משהו כמו 1.75 , עכשיו הסתכלתי על תמונות שלי עם הראל ויבלהההההה הבן אדם עובר אותי :| ותמיד חשבתי שאני גוליבר לידו פחחח
ר רעותתתת1 New member 7/5/05 #6 חחחחח תמיד שנמצאים ליד הראל מרגישים כמו גוליבר.. אבל גם אותי בתמונה הוא עובר בחצי ראש!!! כפרה עליו אני מתגעגעת לימים האלה.. בא לי למחוץ אותו איזה חיבוק דובי יש לבנאדם הזהההה דיי אני מתגעגעתת!!!! שיגיע כבר יום העצמאותתתתת
חחחחח תמיד שנמצאים ליד הראל מרגישים כמו גוליבר.. אבל גם אותי בתמונה הוא עובר בחצי ראש!!! כפרה עליו אני מתגעגעת לימים האלה.. בא לי למחוץ אותו איזה חיבוק דובי יש לבנאדם הזהההה דיי אני מתגעגעתת!!!! שיגיע כבר יום העצמאותתתתת
ר רעותתתת1 New member 7/5/05 #8 את יותר נמוכה מהראל?אין דבר כזההההה חחחחחחח סתם מסכן מה עשיתי ממנו כפרותתתתתתתתת אני רוצה להכין לו מכתב ולכתוב משהו עם גמד אני מקווה שהוא לא יעלב חחח
את יותר נמוכה מהראל?אין דבר כזההההה חחחחחחח סתם מסכן מה עשיתי ממנו כפרותתתתתתתתת אני רוצה להכין לו מכתב ולכתוב משהו עם גמד אני מקווה שהוא לא יעלב חחח
V vered pop New member 7/5/05 #9 חחחחחחחח גם אני הייתי בהלם פחחח תמיד חשבתי שאני יותר גבוהה ממנו חחחחח עשינו ממנו גמד דיי זה לא יפה !! חחח ואל תרשמי לו מסכן הוא יעלב חחחחחחחחחח
חחחחחחחח גם אני הייתי בהלם פחחח תמיד חשבתי שאני יותר גבוהה ממנו חחחחח עשינו ממנו גמד דיי זה לא יפה !! חחח ואל תרשמי לו מסכן הוא יעלב חחחחחחחחחח
ח חייכנית מקסימה New member 7/5/05 #11 אז אני לא אתחתן איתך ../images/Emo10.gif תחייה עם זה סתם נו, פשוט תצטרך להתמודד עם העובדה שאשתך תגיע לך עד לפופיק
אז אני לא אתחתן איתך ../images/Emo10.gif תחייה עם זה סתם נו, פשוט תצטרך להתמודד עם העובדה שאשתך תגיע לך עד לפופיק
ח חייכנית מקסימה New member 7/5/05 #12 באמת אין דבר כזה? מאמי אני כולה מטר וחצי. אולי סנטימטר אחד יותר! זהו. הראל עובר אותי בערך בעשרים ראשים!
באמת אין דבר כזה? מאמי אני כולה מטר וחצי. אולי סנטימטר אחד יותר! זהו. הראל עובר אותי בערך בעשרים ראשים!
ח חייכנית מקסימה New member 7/5/05 #13 גמד שמן שכמותו ../images/Emo99.gif אבל אל תכתבי לו, אנשים נמוכים בד"כ לא אוהבים שאומרים להם את זה מנסיון
גמד שמן שכמותו ../images/Emo99.gif אבל אל תכתבי לו, אנשים נמוכים בד"כ לא אוהבים שאומרים להם את זה מנסיון
¯ ¯¯²¬KeReN¯¯²¬ New member 7/5/05 #14 ../images/Emo182.gif../images/Emo23.gifנ הבנאדם פשוט חמוד , כאן
¯ ¯¯²¬KeReN¯¯²¬ New member 7/5/05 #15 ../images/Emo182.gif../images/Emo23.gifלא יצאה הכותרת../images/Emo122.gif הכותרת: נ"ש- תראו את התמונה הזו.
../images/Emo182.gif../images/Emo23.gifלא יצאה הכותרת../images/Emo122.gif הכותרת: נ"ש- תראו את התמונה הזו.
¯ ¯¯²¬KeReN¯¯²¬ New member 7/5/05 #17 ../images/Emo182.gif../images/Emo23.gifמדהימה../images/Emo122.gif
A ayaliar Well-known member 8/5/05 #20 יצאה מוזר פה משום מה הנה כמעט גודל מלא אני אוהבת את המצלמה שלי עד מאד