ומעשה שהיה כך היה.....
הגענו למדשאה התברר שזו מסיבה לבת עשירים..שחוגגת יום הולדת...25 אני וחברתי הכנו את בר המשקאות שהיה מורכב מבריזרים בשלל טעמים וודקות,רד בול, שייקרים,וודקות בטעמים,טאקילות,ועוד ועוד.... טום קרוז התימני...חחחחחח התחיל לשאול שאלות,סידר צלוחיות זיתים לימון+מלח לטאקילות...בייגלה....בשעה 2330 לערך התחילו להגיע אנשים... כל בנות המין היפה...צעירות וחסודות...חחחחחחחחח אני ישר..."מי אמר אני ולא קיבל??"חחחחחחחחח...התחילה התקהלות סביב הבר של טום...חחחח חברתי נתנה לי מרפק..."כל הפצצות בבר שלך אה מניוק??" חחחחחחחח...חייכתי,שתקי! יאקנאית.חחחחח באה לי אחת בקושי לבושה... עיניי התגלגלו בחוריהן כמו בסרטים מצויירים...חחחחחח תכין לי בבקשה ,שאט" אחד.....אני מייד הפעלתי תביבלון....חחחחח "שאט"????? שאט אחותך מה זה שאט?????חחחחח.....אפטר שוק היא מחייכת אליי בחושניות...כאילו מסבירה לי......תקשיבי חמודה חייכתי...אני לא יודע מאיזה רקע את באה.. חחחח..אבל מה דעתך שנתחיל עם וודקה ותפוזים עם קליפת לימון שחתכתי מכל הלב??????חחחחחחח.....היא נכנעה...אבל תזכור! אתה חייב לי שאט בהמשך.. סבבה אמרתי.... שנמשיך????????היו קטעים שחברה שלי נשפכה על המקרר...... חחחחחחחחחחח........