מישהו יודע אם

moranhalperin

New member
מישהו יודע אם

אני צריכה מד"ס לטירונות מקוצרת של 10 ימים בגלילות או שאנחנו לא נעסוק בפעילות גופנית?

maoam

New member
נצל"ש כמה שאלות..

צריך להביא בגדים מיוחדים לפעילות הגופנית [חולצה ומכנס קצר] או שזה על מדים? והאם חיילות חייבות ללבוש מתחת למדים גופייה לבנה?

צריך "בגדי ספורט"

ו-לא יודעת אם חייבים אבל בכל מקרה רצוי מדים בלי חולצה למטה=
/

maoam

New member
חח הבנתי..

ועוד שאלה, אומנם קצת טיפשית אבל אנצל את העובדה שמשעמם לך ואת עונה מהר
עם מה לעזאזל ישנים??

The Charmed Boy

New member
מה זה עם ה ישנים???

הצבא מספק לך מדי פיג'מה מיוחדים ללילה מביאים לך שני זוגות - זוג אחד חם וזוג אחד קר ואיתם ואיתם בלבד עלייך לישון כל לילה אשר בו את ישנה בבסיס צה"לי עכשיו הכל מובן?

K i t z i

New member
המד"ס ...

זה על בגדי ספורט שאת מביאה...אבל אמרו לי שאסור גופייה...זה אומר מכנסיים ארוכים או קצרים..וטי שירט... ואת ישנה עם מה שבא לך...חברה שלי התגייסה לפני שבועיים לכל"צ סיפרה שבערב הטירונות הראשון, אחת הבנות הוציאה מין בייבי דול ורוד חצי שקוף עם פרווה...משהו מטורף..חחחחח אז תלבשי מה שבא לך... לא מומלץ ערומה

maoam

New member
חחח תודה, אזכור לא לישון עירומה../images/Emo13.gif

אבל לא מקפיצים אותנו באמצע הלילה ואז ישנים עם מדים, או שאני חיה באשליות? טוב, האמת, אני עושה כולה טירונות 01 אז למה כבר אפשר לצפות

Forest Girl

New member
אל תדאגי, לא תצטרכי

לישון עם מדים
אני ממליצה לך לישון בלילה עם החולצה/גופייה שתלבשי למחרת, זה יחסוך לך זמן בבוקר. (וזמן בבוקר זה דבר יקר:]). ומכנסיים ללילה- תביאי בוקסר או מכנסיים קצרים, הכי נוח.

The Charmed Boy

New member
אם הזכרת ערום...

חבר שלי פעם בקורס פעם הייתה לא שפשפת אז הוא ישן ערום, רק שם מגבת על התחת (ישן על הבטן) אבל מה? אף אחד לא שם לב שהוא היה ערום... עד שקמנו בבוקר וגילינו שהמגבת נפלה :-\

תביאי איתך תמיד...

בתיק טרנינג ארוך ומקסימום אם לא השתמשת את יכולה להשאיר בבסיס. פשוט זה מאוד חשוב שיהיה לך טרנינג ארוך (מתחת לקו הברך) למדסי"ם או א"ג למינהם וחוץ מזה אם את סוגרת שבת את יכולה להסתובב איתו... וכן את חייבת מתחת למדי א' חולצה/גופייה לבנה ומדי ב' את יכולה לבן או ירוק זית. כמו כן עדיף שתביאי איתך כמה חולצות ולא גופיות לאגים ומדסים כי אסור גופיות... תביאי איתך נעלי ספורט כי זה חובה וזהו...

למעלה