מישהו יודע אם

Gil shaDy

New member
מישהו יודע אם

מתוכננות הופעות קרובות בארץ אחרי הסיבוב בארה"ב? בא לי דג נחש!

parnar

New member
ברור שיש

הופעה אחת כבר יש בלוח אירועים בברעם. וגם מתוכננת הופעת זהב... שהתאריך עדיין לא ידוע

לפי ידיד שלי..באמת יש איזו מסיבת

זהב או משהו כזה הוא אמר לי איזה משהו על זה (והוא היה רציני לגמרי) והוא מוזמן (אין צדק בעולם
)

FunkyGiraffe

New member
כיף לשמוע שהם עוד בקשר עם ברי

גם אחרי שהסתיים שיתוף הפעולה המקצועי

FunkyGiraffe

New member
אלבום זהב.

כנראה שתהיה אחת כזו.. למשל בלזוז היתה אחת כזו והיא היתה אחת ההופעות היותר טובות שהייתי בה של הדגים... ולא יודע אם בכלל תהיה כזאת.. נראה...

FunkyGiraffe

New member
ב-ו-ו-ד-א-ייייייייייייייייייייייי

דפקתם אותי
אממ [סתם פלאשבק מהעסק של 2003] למרות שכרגע לא ממש מתוכננות הסיבוב בארץ נמשך כרגיל, 20.11 - קיבוץ ברעם בצפון, בתחילת נובמבר שמעתי שהם מופיעים באירוע הפתיחה של מכללת נתניה ואוניברסיטת בר אילן, אני אחכה למידע רשמי מהם ברגע שהם יחזרו ותאמין לי שלי בא הרבה יותר ממך על הופעה למרות שרק לפני 3 שבועות הייתי באחת

Gil shaDy

New member
חתיכת פלאשבק! ../images/Emo2.gif

כל פאקינג שבוע אותו דבר- קוואמי שם את גבי ודבי ואז בקטע של "הטיול הזה היה אמור להיות צ'ופר אמיתי, לא כיף אתכם בכלל..." לירון עוצר את השיר ושם קטע שהם הקליטו מאחת התוכניות: "דיייייי! דפקתם אותי, הא, דפקתם אותי!!" וממשיכים בשיר, כמו עכשיו עם "באבילון ברחוב כמו גריזלי דוב" רק הרבה יותר מצחיק... פעם אחת אפילו חזיתי במאורע בלייב, בביקור שלי בעסק, ספיישל בחירות בין באדה למוקה ליתר דיוק

FunkyGiraffe

New member
חחחחח

קוואמי כבר לא בעסק האוווווווווווו מתי בדיוק יצא לך להיות באולפן? יעני איזה תאריך?

Gil shaDy

New member
שבוע אחרי יום הבחירות 2003

אם אתה זוכר את זה אתה מלך, אני לא... וגם ב11.9.03 שנה שעברה, את התאריך הזה אני לעולם לא אשכח, השיר הראשון שלי ברדיו

למעלה