מישהו יודע אם לניק יש חברה חדשה? NICK
N nikki14 New member 7/9/02 #2 לניק יש חברה חדשה!!! לניק יש חברה חדשה שקוראים לה בריאן נראה לי ויש לי את התמונה שלה...
M mandy New member 7/9/02 #7 אפשר לשאול אותך שאלה?? איך את יודעת שזאת חברה של ניק בדיוק? והקטע עם הקעקועים מפחיד... N I C K
B backstreet girl5 New member 7/9/02 #5 שמתם לב לקעקוע!! גם לניק יש תו בדיוק שם!! וגם שלו ציבעוני ממממ מה זה אומר....
C Crazy Life New member 8/9/02 #8 תהיו רציניות... הוא מחזיק טוש ביד. נראה לכן שהוא חותם לחברה של ניק? בטח (עוד) מעריצה שלו ושל ניק
M mandy New member 8/9/02 #9 לא חשבתי על זה!!!../images/Emo62.gif בטח זאת מעריצה שפשוט כל כך אוהבת את ניק (לא יותר ממני!!!) שהחליטה לעשות קעקוע כמו ניק... כמו שהמעריצות של איי ג´יי צובעות את השיער כמוהו... N I C K
לא חשבתי על זה!!!../images/Emo62.gif בטח זאת מעריצה שפשוט כל כך אוהבת את ניק (לא יותר ממני!!!) שהחליטה לעשות קעקוע כמו ניק... כמו שהמעריצות של איי ג´יי צובעות את השיער כמוהו... N I C K
B backstreet girl5 New member 8/9/02 #10 כן אה לפחות למעריצות השרופות של איי ג´יי יש יותר מבחר של קעקועים ... חחחח
B backstreet girl5 New member 9/9/02 #20 שניים האחד אומר מוזיקה והשני אומר תענוג זה שהציור שלו יותר יפה אומר מוזיקה והשני שלי שמכוער אומר תענוג
שניים האחד אומר מוזיקה והשני אומר תענוג זה שהציור שלו יותר יפה אומר מוזיקה והשני שלי שמכוער אומר תענוג