מישהו יודע אם יש ספריה בארץ שיש שם

tomyem

New member
מישהו יודע אם יש ספריה בארץ שיש שם

רומח הדרקון באנגלית?? אני כבר נואש...

Eurogirl

New member
אבל זה כל היופי בספריה שלך! ../images/Emo189.gif

שלאט לאט היא מתאזנת בין ביתי לביתך...

python 4

New member
ברור לך שאני לא אלווה לך יותר ספרים לעולם

ואחרי שתסיימי את רשומות זה יהיה מבחינתך הסוף. וכך לא תזכי להגיע לקטע הנכסף ב- "מלחמת התאומים" שבו כריסניה (דמות שאת עדיין לא מכירה) משחקת להנאתה בשיערו של רייסטלין. את באמת רוצה לפספס את הקטע הזה? אז תחזירי לי את הספרים!

Eurogirl

New member
אתה שקרן פתולוגי! ../images/Emo46.gif

רייסטלין משום מה לא נשמע לי כמו דמות שיש לה שיער שופע. אישוני שעון חול (המממ, מזכיר לי מישהו, צירוף המילים האחרון) ועור מוזהב חולני, לא הולכים יחד עם מחלפות שיער שופעות כמו של האפלו, שאלפרד החצף מנסה ללטף ברוב חוצפתו!
חוצמזה, יום אחד אני אקנה את טרילוגיית השיער האולטימטיבית (ממנה לקוח המשפט "וליטפה וליטפה וליטפה וליטפה..." שאתה ציטטת לי, בימים בהם היית עונה לטלפון) ואז לא אזדקק לספרייך עוד לעולם!

RoCKeR121

New member
אוף עפה לי היד על האנטר...

מה שרציתי להגיד זה שלרייסט יש שיער מאוד מאוד שופע באגדות וכריסניה באמת משחקת בו לא מעט...

Eurogirl

New member
מקווה שפייתון לא אמר לך להגיד לי את זה!

פייתון הוא יצור מרושע, אני חושדת כי הוא מסוגל לכל. גם לעבוד על ילדה מסכנה כדי שהיא תיתן לו את הספרים שהיא כה אוהבת! ועכשיו...תספר בבקשה עוד על השיער של רייסט. בליווי תמונות ושקופיות, אם אפשר.

RoCKeR121

New member
תמונות או שקופיות אין

אבל באמת יש לו שיער שחור שופע למדי אני לא יכול לספר לך למה כי זה יהרוס לך... ולא הוא לא שלח אותי...

RoCKeR121

New member
באגדות יש לו שיער נורמלי

ואם אתה לא זוכר אז קרא שוב בבקשה כי אני(למרבה השעמום) קראתי את כל הספרים של הסידרה שתורגמו בערך 10 פעמים לספר(אוקי חוץ מהחדשים חדשים- צבא האבדון,אגדת הומה, ודאלמר האפל) so please do no question my knowledge on this thanks

שחור?

באגדות יש לו את השער שהיה לו בעברו הצעיר, מלפניי המבחן, שער דומה לזה של קרמון (חום). ייתכן ואכן הוא תורגם בטעות כשחור (לא קראתי את האגדות בתרגום כבר הרבה שנים, אבל במקור קראתי אותן לפניי כמה חודשים בפעם האחרונה)...

Guybrush Marley

New member
השיער שלו לבן.../images/Emo118.gif

לכבשן הנשמה? יכול להיות. .... ...... בכל אופן, מזכירים איפשהו שהשיער שלו לבן "כאות לזוועות שהוא עבר במבחן לווירת"

למעלה