מישהו יודע איפה אפשר למצוא תמונות (הדפסים) של רוי ליכטנשטיין? תמונה לדוגמא.. רעות.
J january18 New member 18/4/02 #1 מישהו יודע איפה אפשר למצוא תמונות (הדפסים) של רוי ליכטנשטיין? תמונה לדוגמא.. רעות.
S shonshon5 New member 18/4/02 #3 רוי? הרשת "מפוצצת" ממנו... ../images/Emo8.gif למשל, כאן וגם פה בהצלחה! אבי
א אפרת@הבית New member 18/4/02 #5 שלום לך וברוך הבא!../images/Emo163.gif אני מניחה כי כל חנות פוסטרים או גלריה העוסקת ברפרודוקציות תוכל לעזור לך, יש להם בדרך כלל גם קטלוגים של מפיצי פוסטרים והם בודאי יוכללו לעזור לך. אפרת
שלום לך וברוך הבא!../images/Emo163.gif אני מניחה כי כל חנות פוסטרים או גלריה העוסקת ברפרודוקציות תוכל לעזור לך, יש להם בדרך כלל גם קטלוגים של מפיצי פוסטרים והם בודאי יוכללו לעזור לך. אפרת
א אדם הימיני New member 19/4/02 #6 אני מכיר אני מכיר יש בקינג ג´ורג´ בקטע שבין דיזינגוף להנביאים גלריה ומסגריה שנקראת "וייס" יש שם כמה טובים מאוד
אני מכיר אני מכיר יש בקינג ג´ורג´ בקטע שבין דיזינגוף להנביאים גלריה ומסגריה שנקראת "וייס" יש שם כמה טובים מאוד
י יעל שאין לה שם לבחור New member 19/4/02 #7 גם בדליית אל כרמל בצפון הרחוק- בסוף יש שתי חנויות של תמונות ומסגריה- יש ם אחלה רוי ליכטנשטיין. חוצמזה אפשר להזמין באינטרנט לישראל כמעט מכל חנות אינטראקטיבית- מקבלים בדואר.
גם בדליית אל כרמל בצפון הרחוק- בסוף יש שתי חנויות של תמונות ומסגריה- יש ם אחלה רוי ליכטנשטיין. חוצמזה אפשר להזמין באינטרנט לישראל כמעט מכל חנות אינטראקטיבית- מקבלים בדואר.