מישהו יודע איך

טבתוש

New member
מישהו יודע איך

הולך השיר שמירי שרה בשלמיי המלך ושלמה הסנדל?! אני לא מצליחה להיזכרר..משהו עם שערוריה לא?

טבתוש

New member
חחח *שלמה המלך ושלמיי הסנדל

התבלבלתי..

את מתכוונת לשיר המריבה?...

אז הנה... מקווה שלזה התכוונת
שיר המריבה: נעמה ספחת? מי ספחת? מי? נסי מפלצת ממלחת, לומר זאת עוד פעם... נופרית ספחת. עמה מה? איך? נופרית ספחת, תמתי. זו לא עברית? נעמה אש וגפרית. איך זה הספקת, גברתי נופרית, כל כך מהר עברית ללמוד? נופרית איך? באולפן! פשוט מאד! נעמה אולפן שלמה? נופרית כן, כל האלף לומדות פה בשעורי ערב. נעמה אומרים, זאת להעיר כדאי לך, שיש פה רק שעורי לילה. נופרית ואת, אני רואה, מהרת להרשם אבל אחרת... נעמה שאי רגלים! חיש הצדה! נופרית הה, צרור שומים! נעמה הה, פירמידה! איזה הילוך! נופרית איזו קומה! נעמה וכמה פוך! ממש אימה! נופרית הה, שמן זך בסלת נעמה הה, דבש ונפת צוף! נופרית ואיזה ראש כרבלת! נעמה ואיזה גוף שפוף! נופרית פרצוף מלוח! נעמה אף כפוף! יחד תנו לשאוף רוח... אוף! נעמה שמעי נא, גברת, כל פסוק שלך מעיד, אם זה נאה לך, שגם בתוך ארמון המלך לשון חורצים כמו בשוק נופרית כך בדיוק! ולכבודך בצפרני האדומות את זאת ארשם על פרצופך כתוב בכתב החרטמות! נעמה גם לי, חי כל שרים וסגל, עוד יש צפרן יד ורגל... נופרית אהא, לאט לך, בלי רגלים! נעמה לא! דוקא עם! עם כל השתים! נופרית אני אפרץ כנהר שיחור! נעמה אך לא ירדן יסב אחור! נופרית בצל קצוץ! נעמה קלפה מבהקת! נפרית חשחש חמוץ! נעמה דבלה נדבקת! איזה הילוך! נופרית איזו קומה! נעמה וכמה פוך! ממש אימה! נופרית הה, שמן זך בסלת נעמה הה, דבש ונפת צוף! נופרית ואיזה ראש כרבלת! נעמה ואיזה גוף שפוף! נופרית פרצוף מלוח! נעמה אף כפוף! יחד תנו לשאוף רוח... אוף! נעמה נפל שמשון בידי דלילה, אבל לא לך יהיה המלך כי אין מפלצת שתדמה לך ואת כלך כדחלילה. נופרית אם מדברים על דחלילים שיש להם צורת מקל, כדאי לך, אם תקשיבי לי, פשוט בראי להסתכל נעמה עוד יש הבדל גדול בינתים ביני לבין תנין מצרים. נופרית ראיתי תנינים בנילוס והם יפים ממך אפילוס. נעמה איני רוצה לקרא שמות, אך יש חיה כזאת, בהמות. נופרית ישפט המלך כאן בין שתינו... נעמה לילית! נופרית פרת משה רבנו! נעמה איזה הילוך! נופרית איזו קומה! נעמה וכמה פוך! ממש אימה! נופרית הה, שמן זך בסלת נעמה הה, דבש ונפת צוף! נופרית ואיזה ראש כרבלת! נעמה ואיזה גוף שפוף! נופרית פרצוף מלוח! נעמה אף כפוף! יחד תנו לשאוף רוח... אוף!

Atza

New member
../images/Emo124.gifנצל"ש../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

במעבדת כימיה בבצפר ראיתי שמישהו כתב את המילים של באה אליכם עם לורד על השולחן
!!! אומנם עם טעויות(שתוקנו על ידי
) אבל בכל זאת כיף לשבת עם זה כל השיעור
! והוספתי הערה לשם-"שיר שולט!!"

EVGIRL

New member
חחחחחחחחחח יאא איזה מגניב!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אצלי כל הזמן ילדים שרים את השירים של מירי באמצע השיעור זה ממש מצחיק!!

Atza

New member
חחחח../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

גם אצלנו איזה מוזרה אחת שרה בהפסקה ונורא זייפה
אבל לא נורא

למעלה