מישהו יודע איך...

Go_next

New member
מישהו יודע איך...

ניתן לגלות איי.פי. של משתמש איי סי קיו?, ד"א ניסיתי דרך הפקודה: netstat אך אינני רואה את האיי פי של המשתמש רק של האיי סי קיו עצמו... מה עושים? האם יש עוד דרך למצוא איי.פי?

abibbi

New member
איי פי של משתמש איי סי קיו

צריך להוריד קובץ לתכנת אותו בויזואל ביסיק אחרי זה כל פעם שאתה מריץ את זה וורשום משהו זה מראה לך מספר איי פי הוסתי אתרים למטה תיכנס שם ל איי סי קיו יש שם הסבר בעיברית

S-G-T

New member
יופי !

יופי ! - ממש יפ ה! - עכשיו יהיה עוג ליימר ברשט שיכול לעשות שטויות ולחשוב את עצמו ! - ואתה עזרת לזה לקרות (זה שנתן את האתר) ממש טוב ! - צריך לדעת למי נותנים מ ה!!- לי יש משהו שיכול לצותת לאנשים ולהתחזות לאחרים ולהציף וכו באיסיקיו - אני משתמש בו לרעה ? לא !!!! אבל הוא אולי ישתמש !!!!!

abibbi

New member
ל S-G-T

האתרים נכונים אבל לא יהיה לו קל לעשות את זה תלוי אם הוא יודע לתכננת לא חושב שהוא יצליח!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Go_next

New member
לאביבי תודה ולsgt...

תודה בכל זאת...
ול sgt אני עושה משתמש בידע הזה בדיוק לאותם מטרות שאתה משתמש... אז עשה טובה לעצמך תחדול מהעין הגדולה שיש לך כי לא רק לך יש את הזכות לדעת בנושאים שכאלו, ואם אתה מתעקש לדעת אם אני עושה בזה שימוש לרעה אז לא! ותענה לי בבקשה על השאלה הבאה: מה השימוש שיש לך במידע שכזה? ... ומעניין מאוד למה אתה מחזיק אצלך "תוכנה להצפת אייסיקיו" כנראה שזה לא לשימוש לרעה כפי שאתה טוען...

S-G-T

New member
הא ?

קודם כל אני רוצה להגיד שאין לי שום דבר נגד אף אחד (טוב אולי רק נגד lovingood ו arkhunter(] ) אז ככה- אתה שואל איך לגלות איפי של מישהו אחר - דרך איסיקיו - נכון ? - אז אני שואל את עצמי - למה לעזעזל אתה צריך לגלות איפי של מישהו אחר ? - אז אני חושב אולי אתה רוצה לעזור למישהו ב troubleshooting ונגיד להתקין לו תוכנה של remote xs (לא remote control) ולעזור לו - אבל אז אני חושב - הרי אם אתה עוזר הבנאדם יגיד לך את האיפי שלו בעצמו - נכון ? - אז כניראה אתה צריך לגלות איפי בישביל מטרות רעות !!!! - עכשיו - למה לי יש את התוכנות האלו ? - אני - כמנהל רשת לשעבר (ולעתיד - התפטרתי - לא שילמו טוב :() אוהב ליראות איך הדברים עובדים איזה פאקטים נשלחים וכו - עכשיו - אני משתמש באינקריפציה של pgp לאיסיקייו למה ? נחש !!!!!! - למה המטרות שלך לדעתי לא כמו שלי ? - תחושת בטן !!! - וזה שבעת לפורום ושאלת שאלה כזו שפשוט חשודה מדי ! וזה שאם היית טיפה מתעמץ היית יכול למצוא תוכנות כאלו בעצמך !!! וחוסר המעמץ שלך גורר זילזול לאנשים של הפורום שזה גורר זילזול שלי - עליך !!!!

Go_next

New member
המממ..

אם כבר מדברים על זילזול אז אתה הוא האיש שצריך ורצוי לזלזל כי לטענתך עליי להתאמץ יותר על-מנת להשיג את התוכנה, ובכן תאמר לי למה הפורום הזה הוקם? התשובה היא- על מנת לעזור אחד לשני... ובכן ניכר שזה לא ממש הקטע שלך אז אתה מוזמן לפורום החדש בתפוז שהוא: "פורום צרוות עין" אגב הנהלת הפורומים זקוקה למישהו צר עין שינהל את הפורום הנ"ל ובכן אני בטוח שאתה האיש התואם ביותר לתפקיד...!

S-G-T

New member
...

חשבת פעם אל השאלה - למי אמור לעזור הפורום ? - ולאילו שאלות לעזור ?!- אז הפורום אמור להיות רציני יותר !!! - ולעזור לשאלות רציניות - ולא לשטויות שאתה ואנשים כמוך אם שאלות אל נטבאס שואלים !!!

Go_next

New member
שתויות?

2 דברים א. ובכן בכדי לשאול שאלות יותר רציניות עליי להתחיל בשאלות יותר פשוטות ואז להתקדם אט אט... והשאלה שלי הייתה לצורך ידע! ב. השתדל להמנע משגיאות הכתיב הרבות שבהודעותיך

S-G-T

New member
:) ?

נכון - צריך להתחיל מדברים קטנים טובבבבים ומועילים !!! ....לא משנה .... בקשר ל ב - יש לי דיסלקציה דיסגרפיה - ועוד :) אז תיתעפק !!!

למעלה