מישהו יודע איך

ofer b

New member
מישהו יודע איך

אני משיג את פרק 4? (הפרק ששודר ביום שבת האחרון...) ישדרו אותו שוב מתישהו בקרוב? או שאפשר להוריד אותו מאיזה אתר (עדיף עם תרגום, אבל לא חובה) אם כן, אני אשמח אם תגלו לי עופר

ענת309

New member
פרק 4

זה לא סוד גדול בטוח יש לך קזה או אמיול, זה רשום ככה s1e4 וזה אמור להיות בערך בגודל של 358000 מ"ג

ofer b

New member
תודה

בכל מקרה כבר ניסיתי לבד ואני מוריד את LOST EP 04 - WALKABOUT בגודל של 355178 מקווה מאוד שזה זה :) ותודה בכל מקרה. מקווה לטוב עופר

colilon

New member
זה נכון...

שזה לא סוד אבל אסור לעשות מה שעשית נתת פירוש מפורט מדי... תקראי את חוקי הפורום למעלה...

TheCharm

New member
היא לא עברה על שום חוק

אם אני לא טועה, כל עוד לא נותנים קישורים מדויקים למקום ההורדה, לא עוברים על חוק. אולי די להעיר לכולם ולהגיד להם לקרוא את חוקי הפורום? זה מבריח אנשים.

ענת309

New member
תודה

באמת לא עברתי על שום חוק , לא נתתי אתרים שהכל יורד יותר מהר נכון???????????

TomZiZi

New member
אז שכולם יבקשו לינקים?

ואין לינקים לקאזה, זה הרעיון של תוכנת השיתוף עם אופצית החיפוש. אז למה לא להקשיב לחוקים?

TheCharm

New member
היא לא ביקשה לינק!!!

היא רצתה לדעת מה לכתוב בשביל למצוא בקאזה את הפרק! אני ממש לא חושב שזה עובר על אחד החוקים, אבל אתם מוזמנים לתקן אותי.

ofer b

New member
מצטער

לא התכוונתי לגרום לכזה בלאגן. בכל מקרה, עכשיו סיימתי לראות את הפרק וזה פשוט פרק גאוני. בכלל, הסדרה הזאת עושה מה שסדרות אחרות לא ממש יודעות לעשות. היא מרתקת, מעניינת, מותחת וממש יש הרגשה כאילו נמצאים בסרט ולא באיזה סדרה רגילה שמקרינים בטלויזיה. חזק ואמץ ליוצרים, פרס אוסקר או WHATEVER ממני. :) ומספיק לריב חבר'ה, לא הייתי רוצה להיתקע איתכם על אי בודד.
עופר

colilon

New member
אתה לא צריך להצטער...

לא עשית שום דבר רע, חחחחח.. אני לא רוצה להיות נודניק אבל אני לא אומר סתם דברים.. בחוקי הפורום כתוב: "חל איסור על דיבור על הורדות על גבי הפורום. מותר, כמובן, להגיד שמות של תוכנות כמו קאזה או אימיול, אבל אסור לפרט דרכי הורדה. לדוגמא, אתם יכולים להגיד "אני מוריד עכשיו את הפרק מקאזה", אבל לא "אני מוריד עכשיו את הקובץ lost 8x18.avi מקאזה". "... רק חשבתי שכדאי לכתוב שכולם יידעו...

למעלה