מישהו יודע איך ה-ASUS 696?

• פותח הנושא iec
  • פורסם בתאריך

iec

New member
מישהו יודע איך ה-ASUS 696?

אני מחפש אחר מכשיר GPS...לא איכפת לי שלא יהיה מחשב כף-יד...מחפש משהו כמו המיו 310 רק שיהיה ניתן לעדכן כל מיני מפות ולא להיות מוגבל לסוג אחד.....כמו כן אני רוצה שיהיה ניתן לעדכן בו מפות מכל העולם כשארצה לטייל...ואת זה לא ניתן לעשות לדוגמא ב-310 כמו שהבנתי.. אז איך ה-ASUS 696? יש משהו שאתם ממליצים עליו יותר ושמחירו לא מגיע לשמיים? (עד 2500 ש"ח)

erezstr

New member
5915/5940

אם אתה מביא אותו מחו"ל (ארה"ב) עולה שם כ- 500 $. תוכנה לניווט בארץ (IGO) עולה עוד כ- 1100 ש"ח. מדובר במחשב כף יד ולא רק מכשיר ניווט. הוא מגיע עם מפות ארה"ב (דגם ה- 5915) או מפות אירופה (5940) וכן תוכנת ניווט מובנת (TOMTOM). מכשיר מעולה. ארז

חלילה וחס

קודם כל מוזר לי לקנות מכשיר שהדגש בו על ניווט ומצורפת אליו אזהרה "המכשיר לא תומך בתוכנת הניווט IGO!", זו כיום בלי ספק תוכנת הניווט החשובה ביותר, לדעתי הטובה ביותר, ואשר מתחדשת בקצב מדהים. אז למה לוותר עליה מראש? דבר שני - אני חושש ממכשיר שיצא אחרי שני דגמים מאד בעייתיים. דבר שלישי - אם אתה רוצה לקחת אתך לחו"ל מכשיר לא הייתי מסתפק בסוללה כל-כך חלשה. ו... דבר רביעי - למה לשלם סכום כזה על מכשיר שכזה? אם אתה רוצה בעיקר ניווט, בארץ או בחו"ל, עם אפשרות לעדכון המפות, אז המכשיר האידיאלי עבורך הוא המיו 350, המכשיר עולה כ 1,500 ש"ח. אני מכיר הרבה עשרות משתמשים במכשיר הזה והם כולם מרוצים (כאמור - לגבי מכשיר שאין לו אינטרנט ואין לו תקשורת אלחוטית). חג שמח

SlideMan

New member
תיקון טעות לגבי ה-696

חברים, אני לא היבואן ולא מפיץ של ASUS, אבל לאחר בדיקות ראיתי באתר של I-GO שהוא כן תומך במכשיר. זה שהיבואן בארץ כנראה קצת אידיוט ולא מתעדכן, זה לא אומר שהמידע שהוא נותן הוא נכון, מה שכנראה אומר על רמת המקצועויות שלו.

iec

New member
תגובות לגבי ה-350 וה-ASUS

לגבי המיו 350..האם ניתן לעדכן בו מפות ביום שארצה לטוס לחו"ל איתו? (למשל ב-310 נאמר לי שלא ניתן...) לגבי ה-ASUS 696..נכון שיש עליו מדבקה שלא ניתן לעבוד איתו עם תוכנת IGO כרגע...אך בחנות נאמר לי בפרוש שתוך שבוע שבועיים המכשיר יוכל לעבוד עם התוכנה הנ"ל כי עדיין לא עידכנו את המכשירים...... ולעניין קניה בחו"ל...לא בא בחשבון מבחינתי כי אני פה...

אז אולי שימכרו בעוד שבוע שבועיים?

אני עוד זוכר כשיצא ה 636n לפני הרבה חודשים ואי אפשר היה לסנכרן בו פתקים, אז בחנויות אמרו בפרוש שתוך שבוע שבועיים יצא עדכון רום שיפתור את זה (כאמור - לפני המון חודשים) אני עוד זוכר שבספטמבר הגיע מושא חלומותינו ה 639, ואז הסתבר שלא רק שאי אפשר לסנכרן בו פתקים אלא גם מסך המגע יוצא מאיפוס ברמה שממש קשה לעבוד איתו (אני מכיר אנשים עם 639 שמקפידים לאפס את מסך המגע לפחות פעמיים שלש ביום!) וגם אז אמרו לנו שתוך שבוע שבועיים יצא עדכון רום שיסדר את זה למזלי הגדול לא הייתי אחד מאותם שנפלו בפח אבל למדתי מזה לקח חשוב - אני לא קונה משהוא שיהיה תקין ויעבוד טוב בעוד שבועיים או בעוד עדכון רום ואני גם לא לוקח ברצינות חברה שמעיזה להוציא לשוק מוצר לא תקין ולא מוגמר.

udi500

New member
למה לא

ומדוע לא לשקול mio 550 ? אין לו את כל הבעיות של ASUS למיטב ידיעתי....

AYELET1

New member
לא אמרתי שלא לשקול 550

אבל לא חושבת שאני מכירה חברה שהוציאה מחשבי כף יד ללא בעיות בד"כ המכשירים הללו יוצאים עם אחוז מסויים של בעיות אם יחכו לפתרון כל הבעיות המכשיר שיצא כבר יהיה מיושן

ל 550 יש עוצמת אות נמוכה ב GPS

ראיתי באתר שמשווה את ביצועי ה GPS והאות היה מאד נמוך יחסית (מה שמבטיח יותר ניתוקים) וזה מאד מפתיע, כי אחרי ההצלחה של ה GPS הפנימי ב 350 ניתן היה לצפות שהם ישתמשו בו גם ל 550

AYELET1

New member
תודה רבה. הנקודה היא שהכל נבדק

מול SIRF III מעניין לבדוק מול RBT 1000 למשל

Y. Welis

New member
והטריק של הוספת הקליטה של לווייני

הרשת הצבאית לשעבר לא עוזר?

omer90

New member
שאלה לגבי 5940

אני מבין שהוא בא עם תוכנת TOMTOM + מפות אירופה. האם הניווט הקולי הוא באנגלית או בעברית ??

iec

New member
הבנתי שה-550 בעל סוללה חלשה...

שעה וחצי עבודה מקסימום ללא מטען...בניווט

למעלה