תודה חגית
היום התקשרה פסיכולוגית אם הבנתי נכון בשם שרונה, ואמרה שאנו צריכים להגיע לפגישת הכרות ושהיא כנראה תהיה זאת שמלווה אותנו, התביישתי לשאול אם זה בתשלום וקבעו לנו תור דחוף כי ד''ר אפטר התרשם שהמצב קשה, (כי הילד היה נרגש באותו יום שד''ר אפטר ראה אותנו והתנהג פשוט נורא , ממש כמו לפני ההתחלה עם פבוקסיל,בגלל האווירה הילדותית והנעימה בבית החולים ) אני שמחה לשמוע שהליווי הפסיכולוגי הינו חינם, כי למרות התרשמותי לטובה מהמירפאה ובעיקר ממקצועניותו של פרופסור אפטר ,שקלתי לוותר לעת עתה כי אני לא מסוגלת לעמוד בסכומים שהוזכרו פה, לצערי במרפאת בריאות הנפש באיזורנו הפסיכולוגית שמלווה אותנו בביקורים השבועיים לא ממש מניבה פירות, ובעיקר משחקת איתנו וכמעט לא מדברת , אפילו השבוע כשי הגענו לטיפול היינו אחריי חוויה לא נעימה של תקיפה מצד שכן (בני ואני ) וקיוותי שבדרכה המקצועית היא תדובב אותו כדי להסיר את החרדה (אפילו אני בטראומה) והיא פשוט שמעה ואמרה "אוי אוי אוי " ועברה הלאה למשחק האהוב על בני " סולמות ונחשים". הבעיה שהיא גם מאוד נחמדה ואני פשוט לא מסוגלת להעביר את זה הלאה ולבקש מישהי אחרת, לכן אני כל כך שמחה שאוכל לקבל את הליווי במקום כזה, כי אפילו המרחק וההוצאה של הנסיעות לשניידר לא קלים ,זה שווה ואת במחיר הזה אני מסוגלת לעמוד ב''ה. שוב תודה ואיחוליי בריאות איתנה לכולנו,