מישהו יודע אולי מהם תאריכי הלידה של כריסטיאן ושון? תודה מראש!
S ShiRani HamaMi New member 24/7/05 #2 הייי יש לי חצי תשובה../images/Emo27.gif היום הולדת של כריסטיאן מתקיים ב-27/7 בדיוק השבוע ביום רביעי נכון שזה מגניב?! לגבי השחקן השני אין לי מושג...
הייי יש לי חצי תשובה../images/Emo27.gif היום הולדת של כריסטיאן מתקיים ב-27/7 בדיוק השבוע ביום רביעי נכון שזה מגניב?! לגבי השחקן השני אין לי מושג...
S ShiRani HamaMi New member 24/7/05 #3 דרך אגב .. אני חדשה פה../images/Emo98.gif הייי השם שלי שירן ! אני עוד מעט 16 חולה על הסדרה ובמיוחד על ג'וליאן המשגע !!!מקווה להכיר את כולם במהירות ... חיחיחי
דרך אגב .. אני חדשה פה../images/Emo98.gif הייי השם שלי שירן ! אני עוד מעט 16 חולה על הסדרה ובמיוחד על ג'וליאן המשגע !!!מקווה להכיר את כולם במהירות ... חיחיחי
L limors2 Well-known member 24/7/05 #5 איזה תמונה!!../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif וולקאם!!! אני ליאורה, בת 18 מי-ם, ומאד כואב לי הראש!
איזה תמונה!!../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif וולקאם!!! אני ליאורה, בת 18 מי-ם, ומאד כואב לי הראש!
C coralulu New member 24/7/05 #7 אממממממממממממממ סורי סורי ועוד פעם סורי! בלי כוונה השתמשתי במשתמש של אחי...! חח אופסססססס!!! אזזז תודה רבה ווולקאם!
אממממממממממממממ סורי סורי ועוד פעם סורי! בלי כוונה השתמשתי במשתמש של אחי...! חח אופסססססס!!! אזזז תודה רבה ווולקאם!
ב ברוש 13 New member 25/7/05 #9 כריסטיאן תעשה לי ילד../images/Emo23.gif ברוכה הבאה לחדרנו הקט חחחח תהנייייי
C chais New member 24/7/05 #8 נצל"ש: המלצתי על ניפ טאק...! כתבתי פוסט מיוחד על הסדרות שאתם הכי חייבים לראות בבלוג שלי, שהוא די מצליח... אתם חייבים להכנס לראות מה כתבתי על ניפ/טאק... http://blog.tapuz.co.il/chais
נצל"ש: המלצתי על ניפ טאק...! כתבתי פוסט מיוחד על הסדרות שאתם הכי חייבים לראות בבלוג שלי, שהוא די מצליח... אתם חייבים להכנס לראות מה כתבתי על ניפ/טאק... http://blog.tapuz.co.il/chais
R RenanaD New member 25/7/05 #12 אני באינטרנט בפלאפון /למד/ ולא מצליחה להכנס לבלוג שלך, אבל בכל מקרה-כל הכבוד לך! /חיבוק/
R Rachel47 New member 25/7/05 #13 מאמי..../images/Emo15.gif הפלאפון לא תומך בכל מקרה באייקונים ולא יוצא לך-| אלא-/..אז..וותרי... מה קורה
מאמי..../images/Emo15.gif הפלאפון לא תומך בכל מקרה באייקונים ולא יוצא לך-| אלא-/..אז..וותרי... מה קורה
R RenanaD New member 31/7/05 #15 אני יודעת שזה ככה... ../images/Emo131.gif בפלאפון שלי אין אפילו "|"! אז בחרתי את הסימן שהכי קרוב אליו: "/"
אני יודעת שזה ככה... ../images/Emo131.gif בפלאפון שלי אין אפילו "|"! אז בחרתי את הסימן שהכי קרוב אליו: "/"