מישהו יודע אולי..

מי ורדים כשמם כן הם מים לכן השימוש

בהם הוא כמי-פנים . כלומר מי-הורדים הינם "מי פנים מוכנים" מי ורדים מומלצים לעור יבש ,בתוספת שמנים כרצונך. הנה דוגמא למתכון המיועד לעור פנים רגיל-יבש 100 מ"ל מי ורדים טיפה שמן אתרי סנדלווד טיפה שמן אתרי פלמה רוזה מערבבים את הרכיבים יחד בבקבוק ומנערים היטב משהים ל24 שעות ומסננים דרך נייר פילטר לקפה להחזיר לבקבוק וזהו...מוכן לשימוש. השימוש הוא ע"י טפטוף מס' טיפות על צמר גפן וניקוי הפנים. כמובן שיש לשים לב שמדובר במי ורדים מאיכות טובה ולא סתם מהסופר (אני מניחה שאת ונילית יודעת את זה אבל לכל אלו שלא כדאי לציין...)

תודה רבה:)

את פשוט גדולה אבל מעניין אותי בשביל מה נועד הסינון? והאם השמנים לא פוגעים באיכות הריח של הורדים? אני מניחה שכן...

בבקשה ../images/Emo140.gif בנוגע לריח זה אכן "פוגע"

בריח-שמתי במרכאות מפני שאני לא ממש מחבבת(בלשון המעטה) את ריח המי ורדים,מה אני אעשה ? זה מזכיר לי מלבי
........... בקיצור לאנשים כמוני זה ממש טוב-אבל כמובן שזה עניין יחסי. בנוגע לסינון האמת היא שגם אני תוך כדי שהקלדתי לך את המתכון התלבטתי אם לכתוב את עניין הסינון או לא אבל החלטתי שאת תחליטי אם לסנן או לא(וכמובן, שכחתי לציין). ע"פ נסיוניאין ממש צורך ,למרות שע"פ בעלת המתכון זה: "נותן צלילות למי הורדים"

ועוד טיפ מקסים בנוגע למי ורדים

ניתן להזליף 2 כפיות מהתערובת על כדורי צמר גפן קטנים ולהניח בקופסה סגורה היטב . והופל'ה...... יצרנו לנו מגבונים לרענון וניקוי הפנים!!!!!!!!!!

למעלה