מישהו יודע אולי...

moranoosh1

New member
אקס בויי...

הם בגדים בסגנון טום בוי כזה.. לי אישית יש שני זוגות מכנסיים משם שאני חורשת עליהם!

אני לא רוצה להכנס לזה עכשיו אבל...

*
היה לנו שרשור ארוך ומייגע על מה שכן פריקים לובשים ומה לא. אני חושבת שרובנו הגענו למסקנה שפריקים לובשים מה שבא להם - אז אם את רוצה להיות פריקית או משהו כזה זה שתלבשי שחור לא יעשה אותך פריקית גם אם נורא נורא תרצי. ועכשיו לשאלה שלך - בגדים שחורים יש בכל מקום. את פשוט צריכה לחפש דברים שאת אוהבת... שיר

אוי סליחה... ../images/Emo42.gif

חשבתי שנכנסתי לפורום אופנה... בכל מקרה, השרשור הוא השרשור הזה והוא מפורום אופנה. ואני עדיין מתכוונת למה שאמרתי למעלה
שיר

אני מכירה המון שבדר"כ כלל לובשים

דיקיז [בכל הדגמים]- אפשר להשיג בחנות דיקיז בעזריאלי ובלייט וויב בבוגרשוב או שינקין חולצות ענקיות עם שאני לא ממש יודעת מאיפה אבל זה מכל מיני חנויות שאת יכולה למצוא באלנבי קינג ג'ורג' חחח... ניטים זה די חובה אז בתומר בסנטר או שאם את רוצה יותר זול אז כמו שאמרתי באלנבי. וזהו אני חושבת חחח...אהה והמון עיפרון שחור

FrooTeLa

New member
אני חייבת להגיב.

את מטומטמת, וכל מי שענה לך. טחחחח

אני מבינה למה את אומרת אבל שאומרים

פריק זה בדר"כ מישהו עם פירסינגים בכל מקום בגוף ובגדים שחורים או לבנות איזה חצאית סקוטית עם גרבי רשת שחורות ככה זה בדר"כ או יותר נכון ככה זה לפחות הפריקים בסנטר....

FrooTeLa

New member
תגובה יותר מפגרת מהקודמת

אתם רציניים כאילו? נדפקתם?

בכל חנות [?!]

שמוכרים בה בגדים.. רציני,השאלה זאת נישאלה בתמימות? איך את מגדירה פריק? פריק הוא בעצם מישהו שמתלבש איך שבא לו,ולא שם על אף אחד..אז מה הקטע השחור?!

למעלה