מישהו יודע אולי

Nir5L

New member
מישהו יודע אולי

איך אני בודק? או בכלל יודע באיזה תאריכים "גריז" מציג? אני רוצה ללכת לזה, והזמן היחיד שאני יכול זה בשבוע הקרוב (עד יום חמישי). מישהו אולי יודע?

Evil Spike

New member
אני יכולה להגיד לך!

זה מציג כל ערב (חוץ משישי) בתיאטרון רמת גן בשעה 21:00 עד 23:15 ובשישי זה ב15:00 עד כנראה 17:15 והצגה אחרונה זה ב21 לאוגוסט וזה כנראה יחזור גם אחר כך...

0Maori0

New member
יפה יפה אורטל!

נו, היום את הולכת פעם 7, לא?? חחחחחח........ כנראה שאני אשאר להצגה ביום שני. תשארי איתייייי? וניר, תודיע לי מה קורה, מתי אתה בא, אם בכלל.

Evil Spike

New member
חחחח הבטחתי לעצמי שאני לא אלך

בשבוע הקרוב לגריז כי אני עושה הפסקה אבל בשבילך אני אלך שוב! הלכתי אתמול עם אמא שלי והיא ממש התלהבה! ואפילו זואי הייתה שם...

0Maori0

New member
אויששששש

אני נשארת מחר בכל מקרה. תודיעי לי אם את נשארת שוב אני יודעת שגם נועה מהקבוצה השנייה תבוא..... ממממ.... זואי זואי זואי באה?? התגעגעתי אליה. היא לא באה לשיעורים.. פשש...... אגב היא תהיה בביצפר שלי שנה הבאה!

0Maori0

New member
חזרתייייי... נשארתי היום ל"גריז"!!!

היה כיף כייף! גם דיברנו קצת עם גרי. אבל אווווווווף היום היה השיעור האחרון להשנה... בכל אופן, בקשר לגריז. פתאום זה נראה לי הרבה יותר יפה ממה שחשבתי! אני בטוח אלך שוב! היום ראיתי את כנרת לימוני בתפקיד ריזו. לא יודעת למה... אהבתי יותר את חן לתפקיד הספציפי הזה. טוב, אולי כי אני פשוט רגילה לחן, בגלל שבפעם הקודמת ראיתי עם חן... היום אמא של מיכל מוכתר באה לראות! ראיתי חיבוקים אח"כ! חח... היא כזאת מותק! וגם הבנתי ששירלי בוגנים באה לראות את אח שלה מככב בהצגה! חח..... גם ניר בא היום ל"גריז"! (חחח עוד סלב! חח....). אני מקווה שכשהוא יכנס לכאן הוא יכתוב משהו על איך היה...

Evil Spike

New member
מהההה!? יו איך הפסדתי!!!!

אני מתה על שירלי בוגנים!!! היא כל כך יפה בפרסומת של הוניגמן! וחן באמת הרבה יותר טובה מכינרת בתור ריזו!

0Maori0

New member
חחח.. לא נורא....

פחחחח איך שהן התחבקו, מיכל ואמא שלה, שון מתחיל לשיר: "כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. ואין בעולם בלה בלה בלה כמו בלה בלה בלה של אמא...". חחחחחח......

OneOfTheGifts

New member
באמת אתם כל פעם משלמים 120 שח להצגה

?! ד"א זו תלונה שלי לבית צבי! ממתי בית ספר למשחק לוקח 120 שח לכרטיס?! תיאטרון מקצועי (הקאמרי, הבימה וכו') לא לוקחים מחירים כאלה... (גם למי שאין מנוי, או שאין לו הנחות מיוחדות)... אני, למשל, שלמתי לפני לא הרבה זמן להצגה בבית ליסין 75 שח לכרטיס... זה ממש אבסורד..

Evil Spike

New member
פחחחחחחחחחח כן בטח!

אנחנו לא משלמים...

Nir5L

New member
אמממ

אני משלם חצי מחיר.. וזה לא יהרוג אותי ה60 ש"ח האלה.. אבל אני מצב שאני יוציא על כרטיס אחד 120 ש"ח... זה מוגזם לדעתי, זה בית צבי לא "הבימה"..

OneOfTheGifts

New member
זה מה שכתבתי...

שזה סה"כ בית ספר למשחק... זה לא הבימה ולא הקאמרי... כשהייתי צריך ללכת ל"מחכים לגודו" (לא הלכתי, טיול שנתי :( ), אז הכרטיס עלה לי מממ.. נראה לי 75 שח... זה מוגזם שבית ספר למשחק, עד כמה שההפקה תהיה גדולה, לוקח 120 שח לכרטיס וד"א, 60 שח לכרטיס זה לא נוראי...

0Maori0

New member
אם הייתי צריכה לשלם...

לא הייתי באה. בעצם בהנחה אולי פעם אחת אבל במחיר מלא, לא הייתי באה.....

למעלה