מישהו יודע אולי...

cobainos

New member
מישהו יודע אולי...

1.מה היה אתמול באמצע הלילה במערב העיר?שריפה קטלנית או משהו?ניידת אמבולנס ו2 ניידות מכבי אש(או ההפך,לא זוכר כבר) ליד הכיכר הגדולה? 2.באיזה קניון היו מכות בין עופר טלקר לאוהדי בית"ר
...מדובר על קניון בראשל"צ

E M S

New member
אממממ בקשר למכות

בקשר למכות הגיוני שהיה מכות בין אוהדי בית"ר למישהו כאן בראשל"צ (אם זה היה עופר טלקר אני לא יודע אבל..) בכל אופן בבוקשר הם היו אצלנו בעבודה האוהדי בית"ר האלה בסופרלנד ועשו מה זה בלאגן שברו לאוהב בני יהודה את החלנות מראות הדביקו מדבקות של בית"ר ועשו לנו בלאגן בפארק עד שהאפנו אותם קינימאט אז נראה לי שזה הם ולפי ההתנהגות והגורמטים של בית"ר והשירים שלהם זה אותם אנשים

cobainos

New member
בהמות..מה לעשות.

יש כאלה בכל הקבוצות...אבל בקהל של בית"ר הכי הכי הרבה(ובלי התפלספויות ופוליטקלי קורקט כי זה נכון!!) אבל דווקא לאוהד בני יהודה?הם הכי קרובים אליהם מבחינה שכלית ואבולוציונית.אני מתכוון שאחוז הקופים בקרב אוהדי בני יהודה ובקרב אוהדי בית"ר הוא קרוב.חשוב לציין שלא כולם כאלה ויש לי חבר אוהד בית"ר שהוא נשמה טובה וגם שמאלני(בלי קשר) בכל אופן-היו מכות בינם לבין עופר טלקר בגלל שהוא לא רוצה להוריד בשכר או משהו...מפגרים.מה הם מתערבים בכלל זה עניין של ההנהלה ולא שלהם. במקומו הייתי עוזב,במילא קבוצה מסריחה

יוני היה לפני 3 שבועות תקפת שוטרים

באיזור הסופר לנד משהו רציני משהו עם הבסיס שלכם נראה לי ידוע לך משהו?

E M S

New member
כן

היה בעיות עם 3 אזרחים שעשו בלאגן ואנו נאלצנו להוציא אותם החוצה והם זרקו עלינו אבנים מקלות ושאר דברים והכו אותנו הוזמנה משטרה אחד מהם תקף שוטר סה"כ 2 מעוכבים לחקירה ועצור אחד. לכולם יש צו הרחקה מהסופרלנד...

cobainos

New member
צו הרחקה מהסופרלנד../images/Emo6.gif../images/Emo4.gif

ראינו כבר כמה צווי הרחקה עוזרים ויעילים... ועוד מהסופרלנד אנשים כאלה צריך להעניש,לכלוא,להכות.

E M S

New member
לא יכול לדבר על דפי הפורום

מה שסיפרתי לכם פה הוא פרטים ממש מעטים לגבי המקרה אם ייסתדר לי מבחינת העבודה אינ יקפוץ למפגש ואז מי שיירצה אני יספר לכם כי יש עוד המון דברים שפשוט מבחינה משפטית אני יכול להסתבך אם אכתוב אותם פה...

cobainos

New member
אני לא מדבר על נחלת..

אני מדבר על המערב...איזור קריית גנים..קצת יותר מערבה..נאות שקמה נווה אשלים נווה דקלים..משהו כזה?

למעלה