מישהו יודע אולי.............. איל אני מגיעה מתחנת רכבת ת"א מרכז-סובידור לרמת גן?
M M o n a L i s a New member 8/11/03 #1 מישהו יודע אולי.............. איל אני מגיעה מתחנת רכבת ת"א מרכז-סובידור לרמת גן?
A asaf2000 New member 8/11/03 #2 כן לאיזור הבורסה אפשר להגיע ברגל ע"י גשר שמקשר מהרציף למתחם הבורסה. לשאר העיר רמת גן יש תחנות אוטובוס ברחוב "על פרשת דרכים" מחוץ לתחנת הרכבת.
כן לאיזור הבורסה אפשר להגיע ברגל ע"י גשר שמקשר מהרציף למתחם הבורסה. לשאר העיר רמת גן יש תחנות אוטובוס ברחוב "על פרשת דרכים" מחוץ לתחנת הרכבת.
F four seasons New member 11/11/03 #5 לא נדרש כרטיס רכבת בתשלום למעבר... בגשר בין שני הקצוות, ניתן לקחת כרטיס בתוקף של עד רבע שעה ללא תשלום מכל כיוון (גם בתחנת הרכבת מצד תל אביב וגם מצד רמת גן) וזה מספיק למעבר בין שני הצדדים 5 פעם לכל כיוון.
לא נדרש כרטיס רכבת בתשלום למעבר... בגשר בין שני הקצוות, ניתן לקחת כרטיס בתוקף של עד רבע שעה ללא תשלום מכל כיוון (גם בתחנת הרכבת מצד תל אביב וגם מצד רמת גן) וזה מספיק למעבר בין שני הצדדים 5 פעם לכל כיוון.
F four seasons New member 12/11/03 #7 מכונה, יש... כפתור שרשום עליו כרטיס מעבר, בכל אופן אם לא תמצא שאל במודיעין שם, לא נראה לי שזה בעיה.