מישהו יודע אולי

liorkl

New member
מישהו יודע אולי

מתי מתחילה ה"עונה החדשה" של דרגון בול כאילו מתי ישדרו פרקים חדשים ולא שידור חוזר מתי תתחיל הסאגה של גרליק ג'וניור???

dor_

New member
אני מניח שכשהם יגיעו לפרק שהם

הפסיקו בסבב האחרון...=\

Vegeta fanatic

New member
לא מזמן אמרו שם שכבר קנו את הפרקים

החדשים, וברגע שהם יסיימו לדבב אותם, הם ישדרו אותם מייד בערוץ, לא משנה לאיזה פרק יגיעו ב"עונה החדשה". אבל זה בכל זאת ערוץ הילדים, אז אל תסמוך על זה...

נאחסית

New member
ובכן...

ערוץ הילדים החכמים מתקשים לקנות את הסידרה, כי מוכרים אותה בחלקים. לכן, ערוץ הילדים מתכוון לשדר את הסאגות הבאות רק בקיץ. ביולי. וגם זה לא בטוח, אבל רוב הסיכוי. (שאלתי אותם והם ענו לי במפורש שבקיץ) בכל אופן, אני במקומך הייתי מורידה פרקים מהאינטרנט. כי אני כבר מיואשת מהם לגמרי -_- ולא שווה לחכות. אגב, אפרופו ערוץ הילדים- 'תם יודעים שבשנת 2004 ערוץ הילדים ישדר את Card Captor סאקורה?? ^_^ אני כל כך אוהבת את זה! אמ... ולא שזה קשור לפורום אני פשוט מתלהבת לי אבל אני רק מקווה שידבבו ויתרגמו את זה נורמלי.

Vegeta fanatic

New member
וויייייי! את בטוחה?!

איך את יודעת?! ^^ לדעתי, שווה לראות דרגון בול בערוץ הילדים רק בשביל הדיבוב העברי המוצלח.

ashkeloni

New member
דיבוב "מוצלח"???

לדעתי, רק את הקול של וג'יטה עשו טוב...

Run Dudi Run

New member
הדיבוב של וג'יטה מדהים!!!

יותר טוב מהמקור!!! הדיבוב של בולמה וגוקו וקינג קאי נוראיים אבל זה לא אשמתם.. אהה והדיבוב של פריזה גם יפה!! בכלל, פריזה חמוד.
מת עליו

Brolly

New member
תגידו לי

אתם בסדר?? עשו את הקול של וג'יטה כמו הקול של באנגלית, נוראי!! ביפנית יש לו קול יפה, והוא יודע לצעוק... הקול של קינג קאי זה בסדר, וגם של פריזה רוב האחרים גרועים...

נאחסית

New member
טופ

כל אחד ודעתו. אני אישית מאוד אהבתי את הקול של וג'יטה מתאים לו. אבל לא אהבתי את הקול שלו כל כך בתחילת סאגת סייאן, לא משהו. באופן כללי- הקול שלו מתאים לדמות לדעתי.

נאחסית

New member
שאלתי

את ערוץ הילדים, וכתבתי להם מכתב תלונה ארוך כמו החיים של סבתא שלי. אז הם ענו שהם מתכוונים לשדר את הסאגה החדשה בקיץ ועוד הוסיפו- "בינתיים תיהנו מפרקים חוזרים" יההההה איך אני ניהנת!!!! זה ממש כמו לעלות על רכבת הרים! כל כךךך כיף עד שבא לי להקיא!!! 0_0 ולגבי הדיבוב בעברית? לא, הדיבוב עצמו לא יפה לדעתי. אבל הקולות בעברית פי אלף על הקולות באנגלית וביפנית! למשל הקול של- וג'יטה, גוקו, פריזה, בולמה, גוהאן, קרילין (ועוד) הרבה יותר יפים בעברית (לדעתי, לא להרוג!). חבל שהמדובבים לא יודעים לדבב כל כך יפה כמו ביפנית (או מינימום כמו באנגלית) -_-

Vegeta fanatic

New member
נכון, מבחינת תוכן זה באמת לא משהו

למרות שיש יציאות מצחיקות פה ושם. אבל הקולות - ממש יפים! אפילו הקול המעצבן של טין-שן והצרחות של צ'י צ'י ^_^ הדיבוב הרבה יותר טוב מהדיבוב באנגלית, כי למדבבים באנגלית יש מבטא אמריקאי כבד, וזה לא מתאים לדמויות... בולמה נשמעת ממש פרחה אמריקאית, לדעתי... בעברית היא נשמעת מצויין. אוף! עכשיו צריך לחכות עד הקיץ?! ואני כבר חשבתי שעוד 20 יום זה יגיע... כשהיתה שביתה אפילו פחדתי שגם המדבבים שובתים

Run Dudi Run

New member
את לא רוצה להגיע לסגת ג'וניור.

את באמת לא רוצה. אני אישית הייתי מדלג על כל הסגה הזאת וישר משדר את סגת טראנקס (השולט!!!!) זה יחסוך להם כסף

דווקא לא סגה כזו גרועה..

לפחות לא באותה רמה כמו סגת סאיה מן :/ שם לפחות הם ממש נלחמים בו. ולא מתחפשים ומתחילים עם בנות . הגמד

מה יש לכם?

נגד הסאגה הזאת לדעתי היא ממש ממש טובה !!!!! ודרך אגב משם התחלתי לאהוב ממש את גהון ! ניצלוש קטן... אתמול אחות שלי הסתקל לאקי לוק וסמתם לב שיש שם לשלוש אנשים את הקולות של : פיקולו וז'יטה וקפטן ג'וניו בגירסא העברית... ?

Piccolo

New member
מאוד התאכזבתי מגוהאן..

מאז אחרי הסאגה של סל... היה לו מעין קמבק עם ה"מיסטיק" או איך שלא קוראים לזה באנגלית.. אבל זהו.. חוץ מזה דיי נעלם כל הקטע של הכוח שלו והכל...

שחור7

New member
גלאריק גוניור זות הסאגה הכי יפה

שיש עד אכשיו כאילו היא יותר טובה מפריז גינאו נמק וסאין

למעלה