מישהו יודע אולי...

HiGhWaVe

New member
מישהו יודע אולי...

איפה מוכרים קלטות וידאו של סדרות בריטיות ישנות
שמעתי שבאזור ת"א יש כמה מקומות ששווה לחפש בהם. מישהו יכול להמליץ על מקומות כאלה

Zygon

New member
מה אתה מחפש ?

בעקרון את כל צרכי הוידאו שלי (שהפכו לצרכי DVD ) אני קונה מהאתר של בלקסטאר,יש להם מבחר די גדול שהולך וגודל עם הוצאתם של דברים נוספים. אני עובד איתם כבר שנים והם מאוד מהירים בדר"כ ,הכי הרבה שחיכיתי למשהו שהיה במלאי זה שבועיים וזה היה בגלל חגים.

Zygon

New member
ועכשיו שאני מעיף מבט שם

יש להם מבצע ניקוי מדפים מקלטות מחירים ממש זולים יחסית,המשלוח הוא פאונד וחצי לכל פריט (אתה מזמין למשל סט של שלושה קלטות אתה משלם ארבע וחצי פאונד למשלוח). יש שם אדונים ומשרתים עונה 1 ב81 שקל בערך,פרקים של טאגרט,אמרדייל ועוד כל מיני דברים. אם אתה מחפש קלטות זה המקום,בנוסף יצאו בארץ כמה פריטים כמו דרמות או קומדיות של הבי בי סי למכירה בוידאו.בעיקר המלון של פולטי או דרמות ג´ין אוסטין כאלו.לא בעיה למצוא אותם. יש גם חנות עודפים של האוזן השלישית,לא יודע אם הם קיימים עד היום ולא יודע אם יש להם סדרות בריטיות,תתקשר לאוזן ותשאל לדעתי הסניץ הזה נמצא בפלורנטין ברחוב ויטל.(אם אני לא טועה).

HiGhWaVe

New member
קודם כל תודה על העזרה...

את האתר של בלאקסטאר אני כבר מכיר ממזמן ושמעתי שהם טובים. הבעיה היא שאני מחפש סדרות ישנות שלא בטוח בכלל שיש להם (אני אפילו בספק אם הם יצאו בוידאו) כמו "nobody´s house ו-just william". את "המלון של פולטי" לא בעיה להשיג על DVD אבל סדרות יותר ישנות כמו אלו שציינתי למעלה קצת יותר קשה להשיג ,אפילו בוידאו. אם מישהו יודע איך להשיג אותם שיודיע לי , אני כבר די מיואש מהחיפושים.

Zygon

New member
לפי מיטב ידעתי הם לא יצאו

לא בוידאו ולא בDVD יש גם אפשרות שרוב או כל הפרקים אבדו (כמו שקרא אם הרבה סדרות בריטיות),אבל מידי פעם מתגלים פרקים בכל מיני מקומות ויוצאים דברים שלא יצאו קודם בDVD . בכל אופן בישראל העסק לא רלוונטי.

HiGhWaVe

New member
אתה צודק ../images/Emo10.gif

שלחתי אימייל לבלאקסטאר והם ענו לי ש-2 הסדרות שאני מחפש לא יצאו על דיוידי או על וידאו באנגליה. אולי מישהו בעולם הקליט אותם בוידאו כשהם שודרו... אני מקווה למצוא אותו

Zygon

New member
קח אתר שיעזור לך בחיים

כל DVD שיוצא ב Region-2 מופיע פה כידיעה חדשותית ויש גם ביקורות ועוד דברים מועלים.

HiGhWaVe

New member
תודה רבה...

שמתי את האתר ב-favorites ואני מקווה להעזר בו בעתיד.

למעלה