מישהו יודע אולי לאיזה כתובת אפשר לשלוח מכתבים או אי מיילים לאלאניס?!
A AlanisJunkie New member 22/8/02 #2 אחלה שאלה! כנסי לאתר הרשמי שלה. www.alanis.com תרשמי שם, ואחר כך כנסי ל Paintbox ןשם יש אפשרות לכתוב לאלאניס מכתבים.
אחלה שאלה! כנסי לאתר הרשמי שלה. www.alanis.com תרשמי שם, ואחר כך כנסי ל Paintbox ןשם יש אפשרות לכתוב לאלאניס מכתבים.
J j u n k New member 22/8/02 #3 ונריה.. למקרה שזה לא ברור- רוב הסיכויים שהיא לא תענה- בוחטות של מכתבים מגיעים אליה כל יום אבל רק הספק הזה נותן לכולנו הנאה בהצלחה
ונריה.. למקרה שזה לא ברור- רוב הסיכויים שהיא לא תענה- בוחטות של מכתבים מגיעים אליה כל יום אבל רק הספק הזה נותן לכולנו הנאה בהצלחה
נ נריה פי New member 22/8/02 #4 כן אנ יודעת... קראתי בפיוז ובמעריב לנוער שאלישיה סילברסטון (או איך שלא קוראים לה...) כתבה לה והיא לא ענתה... אבל העיקר לרשום לה! ומי יודע אולי יהיה לי מזל והיא תענה לי! (הלוואי!!!) תודה על התשובה! באהבה ע-נ-ק-י-ת! נריה
כן אנ יודעת... קראתי בפיוז ובמעריב לנוער שאלישיה סילברסטון (או איך שלא קוראים לה...) כתבה לה והיא לא ענתה... אבל העיקר לרשום לה! ומי יודע אולי יהיה לי מזל והיא תענה לי! (הלוואי!!!) תודה על התשובה! באהבה ע-נ-ק-י-ת! נריה