מישהו יודע אולי...

• פותח הנושא UTERO
  • פורסם בתאריך

UTERO

New member
מישהו יודע אולי...

באיזה סדר יצאו הדיסקים של נירוונה?

כן

Bleach - 1989 Nevermind - 1991 Incesticide - 1992 In Utero - 1993 Unplugged In New York - 1994 From the Muddy Banks of the Wishkah - 1996 אם אני לא טועה פה יצא מתיי שהוא ההופעה באירופה -פיראטי אז עזבו אם מישהו מכיר את befor we ever mined אני מת לדעת מה הסיפור מאחוריי זה חוץ מזה שזה דיסק של גירסאות קודמות

ההופעה באירופה הייתה פיראטית...

ולכן לא מחשיבים את זה כדיסק של נירוונה. אני אישית די מצטער שלך,אמיר, יש את הדיסק הזה. אבל תעשה מה שאתה רוצה....

איין לי את הדיסק הזה אף פעם לא ....

אף פעם לא היה לי וציינתי שזה פיראטי תרגע תנשום עמוק חוצמזה אתה יודע שגנבו לי את כל מה שהיה לי של נירוונה חוצ מin utero

SlipKoRn 10

New member
../images/Emo5.gifיש גם את

הדיסק הפיראטי ביותר מה ההופעה רומא הדיסק הזה מאד מאד נדיר ורק למעטים יש אותו אני חושב שהוא ממש ממש טוב כי אחרי הכל הם ניגנו בהופעה את השירים הכי טובים!!

אני מצטער,אבל..

די קשה לי להעריך דיסקים פיראטיים של נירוונה, וכמו כן אנשים שיש להם את הדיסקים הפיראטיים של נירוונה..

חן ה

New member
מה זה משנה....

דיסקים פיראטים או לא פיראטים.......... מי שיש לו דיסקים של נירוונה והוא אוהב אותם, הוא פשוט אוהב אותם, וזה לא משנה עם זה פיראטי......

בוא נגיד..

שאני יכול להבין את הדיסקים הצרובים (גם לא),אבל הפיראטיים מעצבנים אותי כי הלהקה בכלל לא ידעו שמקליטים אותם..

tomgavish

New member
זה לא דיסקים פיראטיים זה דיסקים לאס

פנים....בדר"כ מקליטים הופעות ואחר כך משווקים את זה

חן ה

New member
גם לדעתי.....

זה דבר דפוק שהולכים ומקליטים כמו מטומטמים הופעה.....

כן,זה נראה לי זלזול...

בצורה אטומית בלהקה. צריך ליצור חוק נגד ההקלטות הפיראטיות האלה...

tomgavish

New member
אנ´לא בטוח שזה הקלטה פיראטית...אני

דיי בטוח שהם ידעו על ההקלטה

לא נראה לי...

אם הם ידעו על ההקלטה,זה רק אחרי שהיא יצאה בצורה פיראטית והתחילה להתפשט בעולם.

tomgavish

New member
טוב יאללה זה ויכוח יבש אי אפשר לשנו

ת דברים שקרו...חוץ מזה שהדיסקים האלא נחשבים לאספנים אז לא יודע...

חן ה

New member
חוץ מזה........

שגם הם יוציאו חוק זה סתם שטויות........, זה לא בעיה להקליט הופעה בלי שיראו אותך.....

למעלה