מישהו יודע אולי איפה מוכרים חולצות של להקות פאנק כמו NOFX בארץ?
O offspringer New member 29/7/02 #2 אני לא בטוח אבל יכול להיות ש ב"TOMER" בדיזינגוף סנטר, מצאתי שם חולצות אופספרינג כמו שיש לי אבל חיקוי, באיכות חרא כזאת, יש שם גם פוסטרים דגלים סיכות פצ´ים וכל מיני חרא, אז בטוח יש שם של NOFX, גם שמעתי מחבר שלי על כמה חנויות מחיפה, אבל לא הייתי בהן.
אני לא בטוח אבל יכול להיות ש ב"TOMER" בדיזינגוף סנטר, מצאתי שם חולצות אופספרינג כמו שיש לי אבל חיקוי, באיכות חרא כזאת, יש שם גם פוסטרים דגלים סיכות פצ´ים וכל מיני חרא, אז בטוח יש שם של NOFX, גם שמעתי מחבר שלי על כמה חנויות מחיפה, אבל לא הייתי בהן.
™ ™RA New member 29/7/02 #3 אני יודע!!! בTOMER יש 100% אני הייתי שם אתמול וראיתי שם מלא חולצות שלהם ושל להקות פאנק רוק אחרות...
P PunkInDrublic New member 31/7/02 #4 ../images/Emo108.gif יש ! ב"מנסטר דיסק" בתחנה המרכזית בבאר שבע יש. חה חה חה ורד
E Eric Melvin New member 31/7/02 #5 חברה אני היום קניתי חולצה שחורה של DEAD KENNEDYS חבל"ז בתומר! איזה חנות! ושוב תודה ויש לי שאלה, לכם יש חולצות של להקות?
חברה אני היום קניתי חולצה שחורה של DEAD KENNEDYS חבל"ז בתומר! איזה חנות! ושוב תודה ויש לי שאלה, לכם יש חולצות של להקות?
O offspringer New member 1/8/02 #6 קניתי שנה שעברה באמסטרדם שתיים של אופספרינג ועוד שתיים שאני מתבייש לומר