מישהו יודע אולי

דן צ

New member
מישהו יודע אולי

באיזה רשת משדר יוסי סיאס?? האם הוא עדין ברשת ג´??

tsipi35

New member
לפי מה שראיתי הוא משדר

ברשת ב´ בין השעות 22:45 ל- 24:00 וגם ברשת ג´ לא יודעת באיזה ימים.

De-Panther

New member
והשאלה הנשאלת כאן היא איך ראית שהוא

משדר?? זה רדיו לא טלויזיה

De-Panther

New member
אז למה לא כתבת לפי מה שקראתי.......

בעעעעעעע משעמם לי אנשים שעברו את הצבא מה אתם הייתם עושים בתור בני נוער משועממים שאין להם מה לעשות בחופשים??

אושר מ

New member
התכוונתי לתפוס שתי ציפורים במכה אחת

או בעצם שלוש. לך תעזור להורים, אז הם ירדו קצת מהגב שלך (אני למשל כבר קיפלתי שלוש כביסות ופיניתי מדיח והסעתי את האחים שקטנים) אתה לא תשב ותעצבן אנשים באייסי כל היום, אז הם יאהבו אותך יותר, וגם תקופם קצת מהכיסא הנורא לא בריא...

De-Panther

New member
ההורים שלי רוצים שאני ילמד וממש אין

לי תחת לזה עכשיו כמה שמשעמם לי החוברת הזו באנגלית הורגת זה חומר של ילדים קטנים ששובר את היד מרוב כתיבה חוזרת של he was he was he was he was he was באמת שיעשו משו יותר מעניין בחוברות האלה

אושר מ

New member
שמע.

יש שתי דרכים טובות ללמוד אנגלית. לשמוע ולקורא. עזוב את החוברותה אלה. קח נושא שמעניין אותך, או שאין לך מושג מהו בגרוש, לך לגוגל, תמצא אתר באנגלית שמסביר על הנושא, ותתחיל לקרוא.

tsipi35

New member
לי אף פעם לא היה משעמם !!!!!

תמיד היה ועדיין יש מה לעשות.....אולי להתנדב? מכיר את המילה? אולי למצוא איזה תחביב ולפתח אותו? אולי לקרוא איזה ספר טוב? אולי - לנכש את העשבים בגינה? אולי זה הזמן בדיוק לדיאטה ולמכון כושר? לא חסר מה לעשות...

דן צ

New member
ציפי, אנחנו מדברים על דור אחר

דור אשר לא ידע את יוסף........ לפתח תחביבים?? לנכש עשבים?? לקרא ספר טוב?? זה מהם עשרות אלפי שנות אור ואניכמובן לא מכליל כי ידוע לי שינם עדין צדיקים בסדום

אושר מ

New member
הלו הלו הלו

למה אתה מכליל דן? הרי דבר ידוע הוא (לא לכם?) שהדבר היחיד שאני יכולה לבלות בו יותר שעות מבאינטרנט זה בלקרוא ספרים. אני מכורה לספרים. קוראת בקצב של 00 עמודים לשעה בערך, ובולעת ספרים בקצב אטומי..

דן צ

New member
אושר יקירתי

הרי הוספתי במשפט האחרון את השורה "ואני לא מכליל" אני יודע כי ישנם צדיקים בסדום

tsipi35

New member
אז בוא נמצא משהו יותר מתאים לדור

ה-XXL באיזשהו מקום קראתי שככה קוראים היום לדור העכשוי. כל היום מול הטי.וי וה-mtv, או מול המחשב, משמינים מנחת ומחוסר מעש.... לפעמים אני מאזינה לשיחות הצעירים ואני ממש לא מגלה בהן עניין...כלום על כלום על כלום - כאילו דה.........? וכמובן שזה לא כולל את כולם......

tsipi35

New member
ולכל המשועממים - אני מודה ../images/Emo70.gif

אני מודה על המיסים שאני משלמת כי המשמעות היא שיש לי עבודה אני מודה על כך שהבגדים שלי כבר קטנים עליי, כי המשמעות היא שיש לי מספיק אוכל אני מודה על הדשא שיש לכסח, על החלונות שיש לנקות ועל הרצפה שיש לשטוף, כי המשמעות היא שיש לי בית אני מודה על מקום החנייה שאני מוצאת בקצה מגרש החנייה, כי המשמעות היא שאני מסוגלת ללכת אני מודה על חשבון החשמל ה-ע-נ-ק שאני משלמת כי המשמעות היא שהבית שלי תמיד חם אני מודה על האישה ששרה בקול מזייף ושישבה מאחורי בהופעה כי המשמעות היא שאני מסוגלת לשמוע אני מודה על ערמת הבגדים שיש לי לכבס ולגהץ, כי המשמעות היא שיש לי מה ללבוש אני מודעה על השרירים הכואבים ועל העייפות בסוף היום, כי המשמעות היא שהייתי יעילה ופרודוקטיבית אני מודה על כמויות הדואר האלקטרוני הגדולות שמגיעות אליי, כי המשמעות היא שיש לי הרבה חברים שחושבים עליי וביננו : מי צריך יותר

למעלה