מישהו יודע אולי...

my kelly

New member
מישהו יודע אולי...

מישהו יודע מתי קלי עושה סיבוב הופעות עולמי חדש והאם היא תבוא לישראל???

WundeRKind

New member
הסיבוב הופעות מתחיל באוגוסט לדעתי..

ולא נראה לי שהיא תגיע לישראל.. היא בקושי נכנסת לפלייליסט של גלגלצ.. אין לה טעם לבוא לפה אם היא לא מצליחה גם ככה.

Rontwins

New member
הסיבה שהיא לא מצליחה נורא נורא פשוטה

דיברתי עם כמה אנשים שאני מכיר על הסינגל החדש שלה,והדעות שלהם היו אחידות בנושא,ולמה באמת הסינגל לא מצליח: -העם עדיין כועס על ה''הברזה'',ועוד הופצו עם כל מיני שמועות שהיא אנטישמית,נאצית וכו... -הסינגל Never Again דיי אכזב את הקהל מעריצים שלה בארץ,והרבה מעריצים שלה עזבו אותה,אלו שאהבו את הסגנון של ברייק. -המון בדעה שה''קאמבק'' (מתי היא חזרה בדיוק? תמיד קלי הציעה מוזיקה והופעות) שלה מאולץ ושהיא כבר לא ''אמיתית''. -אנשים שפעם אהבו את קלי כבר גדולים והמוזיקה שלה לא מתאימה לגילם,חוץ מהמעריצים הקבועים שלה. -הסינגל החדש מנסה לחקות דבר שהיא לא,זמרות כמו קייטי פרי. עליי לציין שאלו כמובן דעות ששמעתי מידידים,ידידות ואנשים שאני מכיר על הסינגל,אלו לא דעות שלי.
בכל מקרה,הסיכויים שהיא תבוא לארץ קלושים,אך בכל זאת אפשריים,במיוחד לאור העבודה שהיא הבטיחה שתחזור להופיע פה בעתיד לאחר ההברזה.ההופעה לא תהיה שגעון כמו טוקיו הוטל,אבל אני מאמין שאפשר להכניס בקלות 2000 איש להופעה.

Agent 47

New member
אני עדיין זוכר את מה שהיא אמרה ב-2006

בראיון לערוץ E, היא הבטיחה שהיא תבוא... לדעתי אם היא תבוא יהיה מלא קהל, זה שהיא לא מושמעת בגלגלצ זה משהו אחר... גם דפש מוד לא כזה מצליחים פה עכשיו בגלל שהם באים משמיעים אותם ומדברים עליהם הרבה... בכל מקרה השנה גם ככה אני חייב להיות בהופעה שלה כי אני ייסע לארה"ב בקרוב ואין מצב שאני יפספס את זה.

WundeRKind

New member
גם אני אמרתי את זה...

ובסוף מצאתי את עצמי קונה כרטיס להופעה של קולדפליי בברצלונה בספטמבר...

מיוש24

New member
כרטיס לקולדפליי ברצלונה

אם אתה יודע על עוד מישהו שרוצה כרטיס יש לי 2. :)

WundeRKind

New member
על הכל אני יכול להסכים

אבל על קייטי פרי? נמאס לי כבר מההשוואה המטופשת הזאת קלי הייתה פה הרבה לפני קייטי, והסגנון של קייטי הוא הסגנון של קלי, ולא להפך.

למעלה