מישהו יודע אולי ......

• פותח הנושא ReiKo
  • פורסם בתאריך

ReiKo

New member
מישהו יודע אולי ......

מה עושה היום 123 קיד ? וטאטנקה ? ולקס לוגר ? ודיזל ? וקראש ? וI.R.S ? ורייזר ראמון ? ובארט היטמן ? אני מתגעגע אליהם

ממה שאני יודע

לקס לוגר פרש מהאבקות וגם היטמן (אחרי שאח שלו נהרג במהלך מופע) רייזר ראמון מופיע היום ב-TNA מיסטר פרפקט נפטר הבריטיש בולדוג גם נפטר דיזל הוא גם בTNA

ReiKo

New member
מיסטר פרפקט נפטר ????

ובטח ריק סטיינר זה עם האוזניות מהאחים סטיינר...... איך נפטרו ?? ראיתי שאנדרטייקר עדיין משתעמם עם שון מייקלס ב WCW או מה שזה לא יהיה היום. היה איזה יום אחד משעמם אז הסתכלתי בספורט 5+ והיה WCW רסלמאנייה , שזורקים אנשים מהזירה..... ויש ספירה לאחור, פתאום שומעים אינדיאני ברקע ורואים את טאטנקה נכנס , כולו זקן באטרף מזיין את כולם מכות חחחחח הפעם האחרונה שהתרגשתי ככה היתה כשהבת זונה גזרה לי את החוגר בבקום... הוא היה אגדה..

טטנקה עדיין מתאבק

אני לא יודע איך הוא עדיין לא התפרק בזירה (יחד עם שון מייקלס והאנדרטייקר שהם בטח בני 50 עכשיו). מיסטר פרפקט (שמו היה קורט הנינג) נפטר כנראה מהרעלה בגלל כל הסטרואידים שדוחפים למתאבקים שם. ריק סטיינר וסקוט סטיינר עדיין חיים מסתבר.וגם IRS.

ReiKo

New member
טטנקה מלך!

בתמונה עם בארט ובילי - הסמוקינג גאנז

ReiKo

New member
סעמק איזה נוסטלגיה

איך אהבתי את זה... אתה מזהה מי בתמונה ? נראה אם היית מכור כמוני :)

Adam Bomb?

מכור? אני שברתי פעם את המרפק בניסיון כושל לחקות את הבעיטה של בם בם ביגולו והייתי נראה כמעט בכל ההופעות שלהם בארץ

ReiKo

New member
חחחח

פעם היתה מסיבת יום הולדת לאחת מהכיתה אז כולנו היינו בבריכה בחצר שלהם ואני וחבר שלי עשינו תרגילים של טטנקה והעפנו את כולם מהבריכה אתה רואה ילדים בוכים, צולעים ... בטח זה מה זה מצחיק להסתכל על זה מהצד...... :)

למעלה