מישהו יהיה ברינג מחר? אם לא, איפה רוכבים? אפילו טיול שבילים זורם לי..
ה האח בלוז New member 10/11/06 #1 מישהו יהיה ברינג מחר? אם לא, איפה רוכבים? אפילו טיול שבילים זורם לי..
ה האח בלוז New member 10/11/06 #3 יש טיול שבילים של הרגועים, תופס? או שנלך לרינג? או שנארגן קבוצה לרכיבת סופר \ שטח עם צמיגי כביש? יש היענות לקבוצה לסופר? הטיול
יש טיול שבילים של הרגועים, תופס? או שנלך לרינג? או שנארגן קבוצה לרכיבת סופר \ שטח עם צמיגי כביש? יש היענות לקבוצה לסופר? הטיול
ה האח בלוז New member 11/11/06 #5 יאללה קבוצה למחר../images/Emo97.gif אשרו השתתפות.. עמרי 0528959729 אפשר להתקשר עד 2 היום או לשלוח SMS ונקבע שעה. או שכל אחד ייתן העדפה פה ונגיע להחלטה פה.
יאללה קבוצה למחר../images/Emo97.gif אשרו השתתפות.. עמרי 0528959729 אפשר להתקשר עד 2 היום או לשלוח SMS ונקבע שעה. או שכל אחד ייתן העדפה פה ונגיע להחלטה פה.
T thedarkslide New member 11/11/06 #6 עומרי דבר איתי מה הוחלט אני עף מהבית אז אני לא באיזור מחשב שלח לי SMS מה החלטנו מקסימום נלך טיול גזים באיזורית מכיר איזה כביש מעניין?
עומרי דבר איתי מה הוחלט אני עף מהבית אז אני לא באיזור מחשב שלח לי SMS מה החלטנו מקסימום נלך טיול גזים באיזורית מכיר איזה כביש מעניין?
ה האח בלוז New member 11/11/06 #7 אני ישן אצל החברה במודיעין אם אין יותר היענות בטח נתבאס לרכב רק שנינו.. קום בבוקר, בוא נפגש עם הקבוצה בבית ג'וברין ב 8 וחצי ונחליט שם מה עושים. 0528959729
אני ישן אצל החברה במודיעין אם אין יותר היענות בטח נתבאס לרכב רק שנינו.. קום בבוקר, בוא נפגש עם הקבוצה בבית ג'וברין ב 8 וחצי ונחליט שם מה עושים. 0528959729