מישהו ידע והיה שם?! --->>>

LiRi 1

New member
כן!!!!!!

היה כל כך כיף. כל כך נהניתי! אולי הרוקי הטוב ביותר שהייתית בו! ולראות את ליאו עושה השבעה מול כל כך הרבה אנשים נורמליים... היה אדיר!

VAMPhantom

New member
חבל שאף-אחד לא מסר כאן...

מוקדם יותר, על קיום האירוע... הייתי מגיע מחיפה בשביל לראות זאת. אך לא נורא, כפי שנאמר: לא נשפכים על חלב שבכה!

Hippie Jeannie

New member
כן!!!!!!!!!!

היה כל-כך כיף!!!!!!! באמת הייתי צריכה להודיע כאן... טיפשה שכמותי... אבל לא נורא, לא היה שווה בשבילך לבוא כל הדרך מחיפה. ופאנטום - אם אתה באמת גר בחיפה, לא עדיף שבמקום להיגרר לכוכב תבוא לסינמטק חיפה? בכל אופן, היה אדיר!!!!! לפני זה היה גם "גריז", ורקדנו מספר רוקיסטים ליד המסך, ועשינו חיים, ול"רוקי" עצמו באו כל-כך הרבה רוקיסטים, זה היה מדהים! ובאמת ליאו, עם ההשבעה שלו, היה כל-כך מצחיק... אנשים הסתכלו עלינו כאילו נפלנו מהחלל החיצון... והקימו קאסט חד פעמי, ואני הייתי אחד מהג'נטיות, ועשיתי פלור שואו! יי! היה לילה כיפי במיוחד, בקיצור...

leocat

New member
בשלוש מילים:

הייתי, ראיתי, כבשתי ! נ.ב. ומי שלא ראה את סתיו בביקני, לא ראה מראה מלבב מעודו

VAMPhantom

New member
ראשית: למרות שיש בחיפה גם...

אך כפי שעשיתי עם ברודווי-טונייט(אם זה לא בבית-האופרה, לא בא
), כך גם אעשה עם ה"רוקי", סתיו, נראה לך שאוותר לך בקלות
אם זו לא סתיו בהופעות... אין לי למה להגיע עד חיפה
מעדיף עד הכוכבים ואגב, גם בקשר לביקיני, לא אוותר בקלות שכזו...
לפחות יש תמונות?!

ben321

New member
אגב

מאוד אהבתי את השחקן הראשי שם... היה באמת אחלה (היהודון הזה) :) וחוץ מזה אני שוב ושוב חושב על זה, לא נותן לי מנוחה.... למה,למה לא השקיעו בתזמורת? אפילו מוקלטת, זה היה נורא, העיבודים היו כל כך מפריעים לאוזן... לפחות לאוזן מקצועית זה מפריע... הכינורות והחלילים והתופים הכל מסונטז בצורה רעה, כאילו טכנולוגיה של שנות התשעים רולנד xv

למעלה