מישהו חי??? אנשים אתם ערים?
G GlitterKitten New member 28/12/02 #4 הכל נהדרררר מה חדש אצלך? איך בלימודים? איך עם קשרי האהבה עם טאש?
י יעקביניו7 New member 28/12/02 #6 אחלה!!!!! הכל כרגיל אתמול הייתי עם חברים שלי בפיינטבול וכיסחו לי תרגל בלימודים קשה וקשה יש לי מחר מבחן יום שני עבודת הגשה שלישי בוחן רביעי מבחן ושישי בוחן מה עם טאש?? חיים מרגע לרגע (מה הקשר?) מה איתך?
אחלה!!!!! הכל כרגיל אתמול הייתי עם חברים שלי בפיינטבול וכיסחו לי תרגל בלימודים קשה וקשה יש לי מחר מבחן יום שני עבודת הגשה שלישי בוחן רביעי מבחן ושישי בוחן מה עם טאש?? חיים מרגע לרגע (מה הקשר?) מה איתך?
G GlitterKitten New member 28/12/02 #7 ואייייייי מסכןןן כמה מבחנים ועבודותתת בעעעעעעעע פיינטבול? מה עשו לך שם? מה עושי שם בכלל?
י יעקביניו7 New member 28/12/02 #8 מה אני יעשה.... בפיינטבול יורים אחד על השני כדורי צבע ושלוש פגעו לי ברגל וזה כאב... מה איתך...מצאת מישהו לבלות איתו את יום שלישי בלילה או שאת לא חוגגת?
מה אני יעשה.... בפיינטבול יורים אחד על השני כדורי צבע ושלוש פגעו לי ברגל וזה כאב... מה איתך...מצאת מישהו לבלות איתו את יום שלישי בלילה או שאת לא חוגגת?
G GlitterKitten New member 28/12/02 #9 אמממ.... אני אראה אצל ידיד שלי סרט או משהו כזה לא משהו מיוחד אתה?!
I i am just a girl New member 28/12/02 #5 אמממממם פעם אחרונה שבדקתי אני הייתי ערה, אבל רייגע, אני אבדוק שוב ערה!