מישהו חושב

o0 Get Out 0o

New member
מה לא ברור ?

מה הקטע לצאת עם דוס לקלקל אותו ???? ד"א המסרים אצלך לא עובדים או שאת מתעלמת ?

עדישי56

New member
זה לא בשביל

דווקא לקלקל אותו. ממש לא.... זה משהו רגשי כזה... ולגבי המסרים לא יודעת, קיבלתי רק אחד והמחשב שלי נתקע באופן קבועעעע לא מתעלמת חס וחלילה

אולי פשוט תגידי לו באיזה מצב את

ושאת לא חושבת להיות דתיה, ותראי איך הוא מגיב, לי זה לא נראה הגיוני שחילונית תצא עם דוס, יש בזה משהו הגיוני ?

עדישי56

New member
הוא מכיר אותי

כבר הרבה הרבה מאוד זמן. משהו סביב ה4 שנים. הוא יודע בדיוק מה אני....

עדי...

נו מה את חושבת ? 2 דברים : יהיו לכם דברים משותפים? ממש בא לך לקלקל אותו? תחשבי על זה בהיגיון . לא נראה לי שזה יצליח. כי הריי דוס=חתונה לא ?! ואם הוא מכיר אותך , אז מה זה אומר עליו? שהוא לא דוס מהמיניין משהו דפוק ( או טוב במחשבה שניה ) אצלו בראש... למה לו להתקרב ליוצאת?

עדישי56

New member
אז אתה תתפלא

כמה אני קוסמת לדוס... יצא כבר שקילקתי בחורים טובים. אבל סתם ברצינות.... זה קטע ארוך שנים.

סיטרא

New member
לא עדיף

לצאת עם מישהו שהוא גם במקרה חובב nightwish או לכל הפחות tristania ? עזבי אותך מדוסים. יש מלא בלאקרים מה-זה מאאאאגניבים אי שם בחוץ.

עדישי56

New member
אחי

אחלה להקות! אבל בכל אופן, זה מזכיר לי, יש לי איזה חבר שהוא דוס עללל יענווו עלללל כאילו שיאאאא!!!!! והוא מזה מטאליסט כבד. מצחיק לא?

o0 Get Out 0o

New member
מה הקטע ?

בעעע דוסים מה מצאת בהם ????

stאסתי

New member
תלוי

אם את מאוהבת בו והוא בך וכל מה שמפריע זה ענין הדת אז בהחלט הייתי ממליצה לפחות לנסות אני מכירה זוגות מעורבים של חילונים ודתיים שמחזיקים מעמד עם הרבה השקעה ורצון טוב ואם יש אהבה ואת חושבת ששווה להתאמץ אז לכי על זה אבל אם הוא סתם מוצא חן בעיניך ואת לא ממש מאוהבת בו עדין אז אני ממליצה לך לוותר בתור חרדית היה לי חבר חילוני וזה ממש ממש לא קל ומתסכל את שני הצדדים. בקיצור תבדקי אם זה שווה לך את הטירחה וסתם נקודה שעלתה לי לראש. את נמשכת דווקא לדתיים? מענין אותי אם נשאר ההרגל הזה..

עדישי56

New member
את צודקת

במאה אחוז בכל מה שאמרת.... אבל זה קצת יותר מורכב... ובעקרון את יודעת, יש לי תחושה שכן... שאני נמשכת לדתיים לא יודעת מוזר לא?

למעלה