מישהו חושב על..?

מישהו חושב על..?

לימודי וטרינריה-רפואה באיטליה? שמעתי שמאוד ממולץ, אם למישהו/י בא לדסקס אני פה..

uvkatz

New member
רפואה ,איטליה ,רוצה , מאוד....

הרגע נדלקת על זה או שזה משהו שמתבשל אצלך הרבה זמן? (גם וטרינריה וגם איטליה)

וטרינריה אצלי זה חלום ילדות

האמת שבהתחלה חשבתי על לימודים בהונגריה אבל שם זה מאוד יקר ואז הציעו לי איטליה וביררתי וזה נשמע לי גם יותר כיף, פחות יקר והארץ פשוט- מ ד ה י מ ה!!!!!!!!!!!!!!! רופאת המשפחה שלי למדה באיטליה (במילאנו)ואמרה שזה פשוט כיף חיים!!!!

uvkatz

New member
../images/Emo24.gifמצחיק!

גם אני בחרתי באיטליה ולא בהונגריה - בגלל המחיר וגם אני התאהבתי בתרבות (לא מזמן חזרתי מטיול של חודש בצפון) וגם לי יש רופא משפחה שלמד במילאנו.... :) אז את מתכוונת להרשם לשנת הלימודים הבאה ? התחלת לחשוב איפה את לומדת איטלקית ?

אני בעיצומו של עניין

אתמול הייתי בפגישה ב"קמפוס" שדרך אגב יש להם יום פתוח במלון דן ב-18-19.9.03 ואני מתכוונת ללכת, את מוזמנת להצרף, אבל בגדול הם רוצים המון כסף ומציעים קורס באיטלקית (שעולה 5200 שקל) וביוני-אוגוסט מן הכנה באיטליה (שעולה ביחד עם מגורים 3000 ארו - 15000 שקל) דיברתי עם וטרינר והוא המליץ לי ללמוד שם איטלקית בקיצור כבר צריך להתחיל להרשם או לבדוק ממש ברצינות.

deborasaiagh

New member
לגבי היום הפתוח של קמפוס

שלום מיכל, גם אני הייתי רוצה להצטרף ליום פתוח הזה של קמפוס... האם צריך להרשם ליום הזה או שאפשר פשוט לבוא? ובאיזה שעה זה מתחיל...? אשמח אם תוכלי לעזור לי, גם אני מתעניינת בלימודים באיטליה. דבורה.

יום פתוח

יש להם יום פתוח ב-18.9.03 זה יוצא יום למישי הבא- כלומר הזה שיבוא מהבוקר עד הערב , אני יילך כנראה בבוקר, את מוזמנת להצטרף, זה נמצא במלון דיויד אינטרקונטיננטל בת"א, הבנתי שיש שם הכול.

uvkatz

New member
היי בועז ,

יש לי סיבה לבוא לשם אחרי שהייתי בפגישה עם דן? או שזה יום פרסומת או הסברים "על רגל אחת" שכבר שמעתי? במילים אחרות - מה בתוכנית ?

boaz a1

New member
כנס

אני מניח שאחרי פגישת ייעוץ יש בידיך את כל הפרטים הרלוונטיים.

תיקון טעות

היי יובל, אני ממש לא מבינה בפורומים האלו אבל למרות הכל הצלחתי לראות שקוראים לך יובל (נ.ב אני מקווה שלא עשית פיפי וכבר הלכת לישון!!!)

uvkatz

New member
לא,עדיין לא ישן...../images/Emo1.gif

אבל פיפי כבר עשיתי. בכל מקרה, אני כן נרשמתי לקמפוס- לקורס איטלקית ולקורסים המקצועיים, ובקשר ללימודים באיטליה - (השלב של ה3000 יורו) כבר נראה מאוחר יותר... ככלל - אני מעדיף להתעסק בבירוקרטיה כמה שפחות,וחוצמזה קורס באיטליה עולה המון, כך שאם כבר - נראה לי שאלך לקמפוס. בגדול - ביררתי כבר בהמון מקומות , ויש לי זוג חברים שברגעים אלו ממש נכנסים לשנה הראשונה של לימודי וטרינריה (בבולוניה) כך שלא חסר לי מידע , אני כרגע רק מתלבט ומחכה לתוצאות הפסיכומטרי כדי להחליט סופית. תרגישי חופשי לשאול ככל העולה על רוחך , אבל עדיף ב- mail. [email protected]

למעלה