מישהו זוכר..

scar face

New member
מישהו זוכר..

בפגישת מחזור של השרדות 3 המנחה שאל את קלי איזה דמות היא היתה בהישרדות רעה כמו ג'רי, חמודה כמו אליזבת' או סתומה כמו אמבר. זה נכון? אני לא זוכר את זה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
זה בדיוק כך

רק שהוא פחד להגיד את זה במפורש, אבל קלי השלימה את דבריו...אם אני זוכר בערך מה היה. למה נזכרת בזה עכשיו ?

scar face

New member
כי..

היה לי משעמם וחיפשתי בגוגל כל מיני דפים על הישרדות ובאחד מהם במר טלויזיה באתר ביפ (ד"א הוא ממש אוהב הישרדות) היה כתוב את זה ואני לא זוכר את זה.

אוזי המלך!

אני יודע שזה לא קשור, אבל נכון העונה הראשונה של משפחת אוסבורן הייתה הרבה יותר טובה מהשנייה, השנייה צלעה ובגדול

smochkin

New member
השנייה הייתה בחלקה הגדול מגעילה!

ואוווו סופסוף מישהו לדבר איתו על אוסבורן! איחסה שני הפרקים באמצע עם הכלב האונס ועם הסצנה התמוהה של האבקות הגברים של ג'ק וחברו המתגרד?? ואי איך שנאתי את הפרקים האלה! העונה הראשונה הייתה כל כך טובה וטבעית ובשנייה ראו שכבר התהילה עלתה לראש. חוץ מהפרק האחרון של החתונה שהיה מאוד מרגש. לדעתך תהיה עונה שלישית או לא?

Gal6

New member
אני ממש התלהבתי בהתחלה

אבל הפסקתי לראות באמצע העונה.. ראיתם את ג'ק בדוסון?

smochkin

New member
באיזה פרק הפסקת לראות?

כן ראיתי את ג'ק...משעשע היו לו 2 וחצי שורות, ו2 מהן צינזרו לו בגלל שהוא קילל (טוב נו זה רגיל אצל כולם) אה ועוד משהו שלא אהבתי בעונה הזאת זה הכלבים. ממש הגעיל אותי כל הליכלוך והבלאגן. פשוט התעללות!

Gal6

New member
כן, זה די הטריד

לדעת שהספה שהוא יושב עליה, השניה לולה השתינה עליה (לול'ז אה שיט הד!)

smochkin

New member
מגעיל הא?

והקטע של ארתור שאנס את החתול המסכן? אני כל כך התעצבנתי שהם פשוט צילמו את זה ולא עצרו! עד כדי כך הם רוצים אייטם שהם לא יעצרו מעשה כזה נוראי???? מגעיל ביותר וחולני.

Gal6

New member
זה דווקא היה נחמד

שאוזי דחף את את המקור של הציפור לפה וכמעט בלע אותה.. בהישרדות תאילנד היה גרוס פוד צ'אלנג'?

smochkin

New member
בהשרדות תאילנד(ספוילר למי לא ראה)

הייתה תחרות גרוס פוד אבל מה שהיה מיוחד שזה היה עם המשפחות! הן היו צריכות לאכול את הגרוס פוד כדי לבלות יום עם הקרוב שלהן!

למעלה