מישהו זוכר את....

dor307

New member
מישהו זוכר את....

צעירי ת"א????? כיאלו.. אני גדלתי עליהם!! יותר נכון אחותי (גדולה מימני ב6 שנים) ופשוט שהיתי בן 3-5 כל היום שמעתי אותם! ידעתי את כל המילים בעל פה (אחותי עדיין יודעת) הכי אהבתי את תיפלה קטנה (השיר של מדונה בעיברות,עוד סיבה למה אני אוהב את מדונה) ומהאנשים את שיר... ואם אין לכם מושג על מה אני מדבר ולמה... סתם כי היום היתי בת"א אם חברים וראיתי מודעה של צעירי ת"א החדשים ולא היפסקתי לשיר שירים שלהם (אני וידידה שלי שלשתנו יש אחים גדולים.. אם אתם לא מבינים על מה אני מדבר אז אולי כי אין לכם אחים גדולים) ולהפסיק לבלבל למוח.. עכשיו שהפופ הישראלי צומח שוב..בערך... אז צריך גם להזכיר אותם כי הם מראשוני הפופ בישראל!!!! קצת מזכיר לי את s clab 7 (אם כתבתי נכון..) שהיה סדרה וכל זה אבל לא קשור... סתם רציתי לשתף אותכם בנוסטלגיה שלי...

חחח בטח שזוכר

האמת לא ראיתי בזמנו שזה שודר בהתחלה אבל אחרי מיליון פעמים ששמו שידור חוזר התחלתי לראות בגלל חבר שלי שהיה מת על זה ואתמול בדיוק ראיתי את זה,שוב בפעם המיליון יש שידור חוזר עם דנה דבורין טל מוסרי ליאת אחירון ועוד כמה מנחים בערוץ הילדים

flowers girl

New member
אממ.. צעירי ת"א הם אלה ששרו..

לה לה לה לה ת"א, נלחמת ת"א, לה לה לה מסביב..
לא זוכרת.. אם כן, אז כן- גדלתי עליהם

flowers girl

New member
נזכרתי../images/Emo70.gif

לא נרדמת תל אביב, נלחמת תל אביב, בלה בלה תל אביב, והאורות סביב, עוטפים את תל אביב בלה בלה את תל אביב אווו- ווה

בטחחחחחחחחחח

אני גדלתי על זה!!! לי ולחאותי יש ת'קלטת של זה(שירים) והקלטנו את כול הפרקים!! וצפינו בהם אלפי פעמים!!! חברה שלי לקחה לי את הקלטות האלה וכבר הרבה זמן לא החזירה!! בוף! זה משהו בסט!! הידעת שעידו מוסרי(לא צריך להזכיר מי הוא נכון?) יוציא עוד מעט אלבום?

דנטל

New member
בטח שזוכרת

חבר מאוד טוב שלי היה בלהקה וראינו המון הופעות בחינם. בכלל, באנו איתו לבחינות ללהקה והיתה עוד חברה שנבחנה, אבל לא התקבלה ובסוף היתה בלהקה אחרת. חוץ מזה, כשהיינו הולכים איתו ברחוב... לא הלכנו, אלא רצנו בשביל שלא יהרגו אותנו המעריצות. בנוסף, היו איתנו בבית הספר עוד צעירים מהלהקה והיו כאלה שגם הכרתי כבר קודם. אבל זה לא, לא, לא, לא כולל שירות. מובן?! אגב, החבר הטוב הזה היום אדריכל. בתוכנית הוא היה הטבח. עדי עמרני המקסים.

m L m

New member
אם היית כותבת את זה בזמן

שהתוכנית הייתה משודרת הייתה עלייך עכשיו התקפה של מעריצות
הוא באמת היה חמוד אבל תמיד תקעו אותו במטבח וכמעט ולא נתנו לו סטורי ליין (אולי רק את הרומן עם בטי) אבל חשבתי שכל השחקנים בתוכנית היו מבית ספר אחד. לא? (באמת שאני לא זוכרת איך קוראים לבית ספר הזה)

m L m

New member
צעירי ת"א....ואוו!

לא הייתי מפספסת אף פרק! הם פשוט היו מעולים. אני זוכרת שכל שנה הייתי הולכת למיצה"ל (לונה פארק בחופשת פסח שסגור רק לעובדי קבע בצבא ולבני משפחה) והיה שם מופע שלהם. איזו היסטריה הייתה... (למרות שאני אף פעם לא הייתי מהאנשים הצרחניים וכו'....)

למעלה