מישהו זוכר אותי..?

g y g y

New member
מישהו זוכר אותי..?

היי... לא נראה לי שמישהו כאן זוכר אותי....אני פשוט ממש חסרת זמן... בכל מקרה יש לי שאלה שממש ממש ממש מדאיגה אותי האפילפסיה ממש יכולה לגרום לי לא למצוא עבודה אפילו אם נגיד אני מה שנקרא מאוזנת (שאני לא בטוחה מה זה אבל נראה לי שזה אחת שאין לה התקפים ועל כדורים פשוט)... ואפילו אם אני מאוזנת אני עדיין צריכה להגיד למעסיק שלי

qt1

New member
היי חמודה../images/Emo24.gif בטח שזוכרים

ניסיתי להעתיק את ההודעה שלך לכאן אבל יש בתפוז עכשיו שדרוגים של החיפוש בפורומים אם אני לא טועה (חיים?
קראתי נכון בהנהלתה?) אם מישהו יצליח זה יהיה נחמד... לשאלתך , מאוזנת זו מישהי שנוטלת תרופות ואין לה התקפים אם אני לא טועה - מעל שנה. למעסיק , חיים למשל סיפר לנו שהוא לא סיפר ורק כששאלו אותו אחרי שנתיים כדי למלא הסכם , הוא אמר שיש לו אפילפסיה. סקסי למשל תוכל לספר לך על מה שקורה בעבודה... למה את שואלת? הנושא בעייתי ואנחנו מקווים להעלות אותו בתוכנית טלוויזיה ואת המודעות בציבור למחלה כדי שגם אנשים עם אפילפסיה יוכלו להתקבל לכל עבודה למרות שידוע שישנם לא מעט אנשים שעוסקים בתפקידים מאוד חשובים בארץ והם חולי אפילפסיה שלא מוכנים להחשף לתקשורת...
חג שמח ונשמח אם תישארי איתנו

qt1

New member
מצאתי את הקישור../images/Emo70.gif יש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הנה את לילה טוב

ufo11

New member
לא אמורה להיות בעיה עם עבודה.

הלכתי לאיזה ראיון עבודה, ולא הפריע להם בכלל שיש לי אפילפסיה... ממש לא שמו על זה אפילו. רק שאלו אם אני על כדורים, ואיך אני מרגיש וכאלה. ולא היתה להם בעיה בכלל.

Blueberry Kiss

New member
מותק...אתה כזה מושי וחמוד שגם

אם הייתה לך מחלה שמדבקת רק מעצם העובדה שמתקרבים קילומטר אליך, עדין זה לא היה מפריע להם

ufo11

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif

תודה רבה מותק:))) אחחחח!!!! מותק!

חבל שלא כל המעסיקים כמותם

לצערנו יש אפילו פיטורין כשמישהו חולה באפילפסיה נכון זה לא חוקי אבל לך תוכיח! דרך אגב יש אנשים שמתנגדים להגדרה חולה לגבי אדם עם אפילפסיה

לגבי המעסיק

אני לא בטוח שיש צורך לדאוג דווקא מהבחינה הזו, אני עובד בקולנוע וכשקיבלתי את העבודה לא סיפרתי לבוס שלי על כך. הוא יודע שהגיוס שלי מתעכב בגלל סיבה רפואית וזהו. האפילפסיה לא מפריעה (היא לא מורגשת כלל) במהלך העבודה לכן אני לא רואה צורך לספר. במקרה שהאפילפסיה במצב חמור אז כדאי ליידע את המעסיק למרות שהדבר עלול לגרום לכך שלא נקבל את העבודה

S E M 151

New member
הי

לפי החוק היבש את מחוייבת, אבל אם החשש הוא מתביעות בבית דין לעבודה וכאלו, אין לך מה לפחד. בית הדין לעבודה מכיר קודם כל בצורך של אדם לפרנס את עצמו, ולכן גם לא לנדב פרטים שעלולים למנוע ממנו את זה. הדרך שחיים עשה היא הנכונה בעיני, אחרי היכרות הדדית עם מקום העבודה ולפני חתימה על קביעות, שבה גם נדמה לי מחוייבים לחתום על ויתור סודיות רפואית. עד אז אין צורך לספר אם חוששים שלא יתקבלו לעבודה על הרקע הזה. שהרי במקביל גם אסור להפלות עובדים על הרקע הזה.

qt1

New member
מדובר ב 900.000 אנשים?

כמה זה 1.5% ? ומי שמספר שיקח בחשבון שכנראה יפטרו אותו או לא יעסיקו אותו , גם כך יש יותר מדי מועמדים לכל עבודה היום , בואו נהיה ריאליים. אני כן יודעת בוודאות שיש אנשים מתחומים של משפט רפואה ומה לא?אבל האפילפסיה שלהם במגירה.

למעלה