מישהו זוכר אותי?

מישהו זוכר אותי?

פעם - משהו לפני שלושה חודשים הייתי מופיע כאן, אז הייתי מוכר וידוע יחסית לאנשים כאן.... קוראים לי אמיל (נשמע משהו מוכר?)... תחפשו בעמודים הראשונים ותראו אותי... אני לא ממש מכיר את אלאניס מוריסט... אני רק מכיר ת'שיר שלה שהיא עירומה ות'שיר הזה בהיא בתוך טלויזיה משהו עם "ידיים...". אבל אם כל הכבוד לאלאניס מוריסט היא בחיים לא תשתווה ללהקה כזאת עם ארבע בנות שנמצואות באוטו.. שלכל אחת יש צבע אחר והזאתי יוצאת מהחלון. עצם מה אני מסתכן - אולי יש כאן אנשים חדשים.... אז כמו שרשמתי קוראים לי אמיל... אני בן 14 וחצי. מי שמכיר אותי כאן זה בטח - רוית'וש, יוסי, רעות, דן, נירה פ, זה שבניקניימ שלו יש ת'חזייר ו...קליימן. אני הייתי בין אלה שהיו במפדש פורום... היה סבבה... אז זאת מן הודעה הכירות למי שלא הכיר... בהודעה בהבאה אני ארשום מה עבר עלי במפגש פורום ויגיב להודעות שלכם... ממש התגעגעתי לפורום הזה.... ורעות...קראתי את ההודעה שלך בפורום של יוסי ורק בגלל התענינות אני ארשום את החויות.... חוצמזה חבל שלא באת... תשאלי את רוית - התבאסתי במיוחד שאת ודן לא באתם....

Rוית

New member
אמילללללללללללללללללללללללללללללללל

הרגת אותי עם ההודעה הזה
איזה יופי שסודר לך המחשב
ספר, ספר איך היה המפגש פורום, ובמיוחד - הנסיעה בדרך הביתה
(סודך הולך איתי לקבר מותק
)
טוב לראות אותך פה שוב

symptoms

New member
אמייייייייייייללללללללל../images/Emo24.gif

התגעגענו.... איזה יופי שחזרת! היית חסר בפורום.. ותאמין לי שגם אני ממש הצטערתי שלא באתי למפגש פורום, כל כך רציתי אבל לא יכולתי, כשיהיה עוד אחד (ושימו
שזה כש.. ולא אם) אני בטוח שם 100 אחוז. אני כל כך רוצה לפגוש כבר את כל חברי הפורום! אז ברוך השב- שמחה שהכל הסתדר עם המחשב וסבבה לראות אותך שוב

אמיל!!!

ברוך שובך לפורום !!!! אני מה זה מצטער לא יכולתי לבטא למפגש~!~ פעם הבאה~~ נ.ב מישהו ראה את עדי בזמן האחרון? איפה היא? היא היתה במפגש?

למעלה